Káros szerintetek az 5G?
Figyelt kérdés
Szerintem nem, de kíváncsi vagyok más véleményére is.2020. jún. 3. 19:31
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
59 szavazat
1/21 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
minden héten megkérdezik aztán valamiért törlik ezeket a kérdéseket
2/21 anonim válasza:
Lehagytam hogy azért törlik mert sértegetésbe és személyeskedésbe torkollanak.
3/21 anonim válasza:
annyira mint az 1, 2, 3 ill. a 4G.
5/21 anonim válasza:
Kétfajta 5G létezik. Nem fogok itt most velőig belemenni a dolgokba, de amelyik ténylegesen károsabb lenne az tulajdonképpen használhatatlan a gyakorlatban, így marad a másik ami viszont nem. Ergo semmitől nem kell tartania az emberiségnek, nem ez fog minket kiirtani.
6/21 anonim válasza:
Nyugalom kutatások bizonyítják, hogy az 5G-nek az a formája amit használnak az 5G-s mobilnethez az NEM káros, valamint az emberiség azaz mi ezzel a klíma üggyel csak magunk alatt vágjuk a fát
7/21 anonim válasza:
Nem ionizáló sugárzás (kb az infravörös fény határán van), szóval nem káros.
8/21 anonim válasza:
Az 5G olyan mint a mikrohullámú sugárzás (Ezt a liberális Indexen írták), és ez még az 5G kisebb frekvenciája. Te szívesen betennéd magad egy mikróba, tartózkodnál ott több órát?
9/21 anonim válasza:
Re:8
Ja, csak nem az, szóval a hasonlatod nem jó.
Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy olyan mint a lófing.
10/21 anonim válasza:
8: Szeretném látni azt az Index cikket, amiben azt írják, hogy annyira káros az 5G. Az miért számít, hogy az Index liberális? Felőlem a lehető legautoriterebb portál is leírhatja, hogy az 5G-vel mi a helyzet, csak bizonyítsák be valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!