Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Káros szerintetek az 5G?

Káros szerintetek az 5G?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, de kíváncsi vagyok más véleményére is.

2020. jún. 3. 19:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%

Sajnos ezt rövid távon nehéz megmondani, mennyire káros. Valamennyire biztosan hatással van az emberi szervezetre, csak az nem mindegy, hogy mennyire.

Én néhány éve laktam magas panel ház legfelső emeletén, ahol pont a szobám felett volt egy mobil adótorony, kb. néhány méterrel lehetett tőlem. Folyamatosan fejfájást és hányingert éreztem, állandóan rosszul voltam. Amikor elmentem otthonról, akkor egy kicsit jobb lett, de mikor hazaértem megint rosszabb volt. Körülbelül kilenc hónapig laktam ott, utána elköltöztem, azóta érdekes módon nem vagyok rosszul.

Tehát mondhat bárki bármit, de maximum 5 méterre volt az ágyam az adótoronytól, és folyamatosan rosszul éreztem magam valami miatt! Mivel azóta jól vagyok, hogy elköltöztem (és rögtön jobban lettem a költözést követően), így feltételezem, hogy ez okozta.

Persze ez nem 5G, hanem "csak" 4G torony volt. Lehet az 5G-nek valamennyivel erősebb a sugárzása a 4G-nél, biztosan van némi igazságalapja a dolognak. Csak az nem mindegy, milyen messze vagy a toronytól, 50-100 méteren túl már nem annyira erős a sugárzás. Ha közel laksz a toronyhoz, mondjuk 100 méteren belül, akkor érdemes elgondolkozni a költözésen, de ennél messzebb már nem hiszem, hogy gondod lesz miatta.

2020. júl. 19. 14:40
 12/21 anonim válasza:
82%

[link]

Ez már majdnem hosszú táv.

2020. júl. 19. 17:34
 13/21 anonim válasza:
90%
Egy villany körte sőt még egy led égő is károsabb mint az 5G, ebből már ellehet dönteni mennyire káros. Semennyire.
2020. aug. 1. 00:00
 14/21 anonim ***** válasza:
24%

A sok "okosnak", akik életükben nem végeztek még semmiféle kutatást:

MINDEN EMM káros. Ha megnézed a telefonocskád kicsi könyvecskéjét, a legeslegelejére beleírják, hogy minimum X távolságra tartsd a testedtől. Miért írták bele?

Mert elvesztettek egy krrva nagy pert, amiben bizonyították, hogy rákot, fejlődési (főlegm entális) rendellenességeket okoz, és ezekről hazudtak a gyártók.

Az 5G ennek a doppingos változata. ÉRdekes, hogy ahova fölrakják, csak úgy hullanak az állatok és az emberek. Milyh' véletlen az is, hogy pont a most divatos kamuvírussal egyező tüneteket produkál...

De ti, okosk, persze, csak azt nézitek, hogy mennyire fúdegyors (aminek a fele sem igaz), attól meg habzó szájjal visítotok, amikor kiderül, hogy az 5G katonai tömegoszlató illetve pusztító fegyverként lett feltalálva. Ezért (is) rakják mindenhova, titokban, amíg a sok birka háziőrizetben... bocsánat, "karanténban" van.

ugyanis az 5G az elődökkel szemben képes egyének célzására.

Ajánlom továbbá a Rouleaux jelenséget házifeleadat gyanánt. ;)

2020. aug. 5. 09:11
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
#14: Ha szerinted minden elektromágneses sugárzás káros, akkor gondolom egy barlangi remete vagy, merthogy a fény is elektromágneses sugárzás!
2020. aug. 6. 11:42
 16/21 anonim válasza:
65%

14:

Sok állítást teszel. Mivel bizonyítod? Hol van forrás?

Például az állatok hullásáról beszélsz. Aztán ott van a szerinted kamu koronavírus. Bizonyíték? Tudod, nem szoktam elhinni mindent bemondásra.

Ha ennyire félsz mindentől IS, miért nem költözöl egy olyan csendes helyre, ahol a lehető legkevesebb elektromágneses sugárzás van? Az alusapi nem véd meg.

2020. aug. 6. 19:28
 17/21 anonim ***** válasza:
19%

@15 igen, és ha sokszor leégsz, akkor bőrrákot kapsz. Hoppá. Benzéte a kedves "okos" már megint az alap tényeket. :)

@16 mégis lehiszed bemondásra a lolona kamut. Kár, hogy még egyetlen gonosz, terjedő vírus létét sem tudták igazolni... mert nem létezik. :)

Veled ellenben én nem félek semmitől, a tápanyag mindentől megvéd, kedves "mad hatter". ;)

2020. aug. 9. 20:50
 18/21 anonim válasza:
24%

Tehát semmit se tudsz bizonyítani. Gratulálok.

Mi lenne neked bizonyíték a korona létezésére?

2020. aug. 9. 22:52
 19/21 anonim ***** válasza:
86%

#17: Igen, csakhogy a leégés az UV sugárzástól van, ami nem látható fény, viszont közel áll az ionizáló sugárzáshoz (az UV felső tartománya már ionizáló)

Igen, bizonyos elektromágneses sugaraknak vannak káros hatásai. Az UV öregíti a bőrt és leégést okoz. Az infravörös hőhatása miatt égethet (tipikusan emiatt égtek meg pl. a Hiroshimai atomtámadás áldozatai)

A látható fény és az infravörös alatti rádiósugárzás azonban nem káros!

2020. aug. 11. 09:58
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

@18 Első lépésnek mondjuk, ha be tudnák bizonyítani, hogy léteznek gonosz, terjedő vírusok. ;) Ezt a mai napig nem tették meg. Egyetlen állítólagos vírust SEM izoláltak a mai napig.

Viszont előszeretettel mutogatnak exoszóma CGI-t, mint gonosz, gonosz vírus. ;)

2020. aug. 15. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!