Ez a problema javitasra szorul, vagy a telefon ujratelepitese segithet?
Figyelt kérdés
Az a problema, hogy mikor a fooldalrol nyitok meg egy masik oldalt (pl facebookon belul egy cikket) ahogy huznam a kepernyot felfele, az remeg, sokszor visszaugrik a tetejere. Van virusirto a telon, az nem jelez semmit.
Ha egy oldal fooldalat olvasom, azzal nincs gond, csak ha azon belul nyitok meg valamit. Az ujrainditas nem segitett a probleman. Es ha visszaallitom a telefont gyari beallitasra, az segithet?
2021. ápr. 5. 14:18
1/7 anonim válasza:
Gyári beállítás lehet, fb újra telepítése? amúgy jobb felső sarok és megnyithatod böngészőben is.
2/7 anonim válasza:
nekem gyakorin szokta ezt csinálni néha a chrome-ban, de sehol máshol nem.
szerintem nem telefonhiba...
3/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a chrome lesz a hibas, mert minden oldalon ezt csinalja, nem csak facen.
Akkor először csak a Chrome - ot telepitem ujra.
Bizom benne, hogy nem a kijelzovel van a gond!
2021. ápr. 5. 14:51
4/7 Vortrex válasza:
Biztos, hogy nem kijelző hiba. Ez valami új html vagy chrome hiba, engem is szokott szívatni. Meg mostanában olyat is csinál, hogy nem enged kattintani a weblapon, tehát megnyílik az oldal, tudom fel-le mozgatni, de ha rányomok valami ikonra, szarik rá nagy ívből, újra kell indítanom a chrome-ot, hogy lehessen használni.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom!! Megnyugtato, hogy nem csak nalam jelrntkeznek ezek a hibak.
2021. ápr. 5. 15:10
7/7 anonim válasza:
A fent felsorolt hibákat a webview bővítmény hibája okozza. Talán lesz rá javítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!