Lehetséges újratelepítés Xiaomi Redmi 4A telefonnál?
Adott egy Xiaomi Redmi 4A okos telefon, olyan amelyik nem akarja elfelejteni az előző tulaj adatait.
Amit próbáltam: Bekapcsoló+hangerő gomb --> Factory reset, wipe data. Nem jött be...
Olvasgattam valamit a firmware frissítésről, újrarakásról, de semmi alap tudásom nincsen...
A lényeg az, hogy újra használható legyen a telefon, mivel jelenleg minden bakapocsolásnál elsötétített a kijelző és kiírja, hogy a telefon zárolva.
A kérdésem az, hogy itthoni környezettel számítógép+adatkábel+telefon, meg lehet-e oldani ezt az újratelepítést, és ha igen akkor valaki be tudna nekem linkelni egy lépésről-lépésre tájékoztatót?
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
1/1
Kaptam a telefont (kidobták, mert más feladták a próbálkozásokat...).
A telefon egy személy MI fiókjához van kapcsolva és ezt a függőséget nem tudom megszüntetni.
https://www.youtube.com/watch?v=a-OamBWKs_w
Ez talán megoldás a problémádra
3/4 - Az egész telefon le van zárva, az android-ban semmit se tudok csinálni
4/4 - Köszönöm megnézem!
6-8 Köszönöm az értelmes hozzászólásokat!
NEM, NEM LOPOTT a telefon egy barátomtól kaptam aki NEKEM ADTA.
És nem nem magamnak, hanem mámámnak szeretném megcsinálni, mivel elvesztette a telefonját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!