Újratelepítés után is belassult a gépem 2 hét alatt. Lehetséges hogy az ssd lassú? Még fél év van a garancia idő végéig, hogy tudom lemérni, hogy az elvárt sebességgel működik e?
Szia.
Újratelepítés után nagy valószínűség szerint a windows update a bűnös (Futó folyamatok között svchost.exe igen magas processzor használat).
3 megoldás van szerintem :
1. Újraregisztrálod a windows updatét : [link]
2. Kikapcsolod teljesen : https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
3. Offline feltelepited az eddig frissitéseket, és utánna nagy valószinűség szerint nem fogja terhelni a frissités a gépet : [link] +ehhez egy leirás : [link]
Sok sikert. Üdv.
nekem is hasonló jelenség zajlott le, ugyanis a windows update folyton letöltött egy patchet, telepíteni akarta a megkérdezésem nélkül, természetesen nem sikerült felraknia, ezért minden nyomorult gépindítástól nézve 3 órán át használhatatlanná vált jóformán.
Nálam újrarakás segített ezen a gondon, de akkor is kb 1 héten át minden indításkor beállt mint a gerely, annyit töltögetett lefele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!