Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges újratelepítés...

Adamokkja kérdése:

Lehetséges újratelepítés Xiaomi Redmi 4A telefonnál?

Figyelt kérdés

Adott egy Xiaomi Redmi 4A okos telefon, olyan amelyik nem akarja elfelejteni az előző tulaj adatait.

Amit próbáltam: Bekapcsoló+hangerő gomb --> Factory reset, wipe data. Nem jött be...

Olvasgattam valamit a firmware frissítésről, újrarakásról, de semmi alap tudásom nincsen...

A lényeg az, hogy újra használható legyen a telefon, mivel jelenleg minden bakapocsolásnál elsötétített a kijelző és kiírja, hogy a telefon zárolva.

A kérdésem az, hogy itthoni környezettel számítógép+adatkábel+telefon, meg lehet-e oldani ezt az újratelepítést, és ha igen akkor valaki be tudna nekem linkelni egy lépésről-lépésre tájékoztatót?

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

2021. jan. 13. 10:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
De a barátod találhata valahol,vagy ...
2021. jan. 14. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!