Gyári adatok visszaállítása után, hogy tudom visszaállítani a telefonom, a visszaállítás előtti állapotába?
Samsung Galaxy S9 telefonom van. Elfogyott a tárhely, már régóta szenvedtem vele. Rengeteg alkalmazásom van, rengeteg beállítással. Nagy nehezen rászántam magam az újratelepítésre (gyári adatok visszaállítására). Azt hittem, azt mondták, hogy, ha visszajelentkezek a gmail fiókomba, akkor minden visszaáll olyanra, mint amilyen az újratelepítés előtt volt. Semmi nem állt vissza, mindenhová be kell jelentkeznem, mindent újból vissza kell állítanom! Csináltam biztonsági mentést a Samsung Cloud-ba, de nem áll helyre semmi, csak letöltődtek a már korábban letöltött alkalmazások (az sem mind). Volt olyan tervezőprogramom, amiben nagyon sok munkám volt, az is elveszett, azt nagyon jó volna visszakapni!
Van valami megoldás, mit rontottam el?
Sajnos ez a jövő!
Csak most valamit elrontottam! Van előnye a telefonon tervezni, mindig kéznél van és, ha eszembe jut valami, hozzáteszem, ha van időm (evés közben a munkahelyen, buszra várva, stb.), foglalkozok vele!
És tudom, hogy ez sokakat irritál, de ez a jövő, bár nagyon veszélyes!
"azt mondták, hogy ... minden visszaáll olyanra, mint ... volt"
És elhitted..? 🤨
Igen, ehittem!
Egész biztos lehet csinálni úgy is, de nekem nem sikerült.
A Google-appok visszaállnak, a többibe be kell jelentkezni.
Még jó, hogs nem áll vissza minden. Azért csináltál gyári visszaállítást, hogy nulláról indulj. A Samsung Cloud meg hasonlók csak plusz segítségek.
Konkrétan mik vesztek el?
"Van valami megoldás, mit rontottam el?"
Semmit, a gyári visszaállításnak pontosan így kell működnie.
Amiről nem készült mentés, azt buktad.
Az összes beállítás testre volt szabva, úgy volt tökéletes, ahogy volt. Az újratelepítésre azért volt szükség, mert a frissízések miatt elfogyott a tárhely a telefonomon.
A Google appok sem álltak vissza sajnos! Nem azért csináltam gyári visszaállítást, hogy a nulláról induljak, hanem, hogy a telefonról eltűnjenek a frissítések (és persze néhány felesleges fájl).
Ami fájó, hogy eltűnt egy tervezőprogramban megtervezett lakás, amiben sok munka volt. Azóta kiderült, az azért nem jön vissza, mert egy újabb verziójával csináltam a programnak, mint, ami most vam (próbálkozok még, egyenlőre sikertelenül).
Így kell működni valóban... addig, hogy törlődik minden. Viszont én a visszaállítás előtt mindent lementettem a cloud-ba!!!
Nem tudom, hogy volt e, nem hiszem, vagy legalábbis nem vettem észre. Úgy gondoltam visszaállítom a telefont, bejelentkezek a cloud-ba, aztán onnan szépen visszaáll minden magától, ha már elmentettem előtte!
De igen, a google-ösekbe elég egybe bejelentkezni, és a többi is jó lesz. (Ha a legújabb verziót akarod használni, akkor persze frissíteni kell, de az tárhelybe kerül.)
Viszont hogy miért akarsz MINDENT visszaállítani, az még mindig nem érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!