Gyári adatok visszaállítása után, hogy tudom visszaállítani a telefonom, a visszaállítás előtti állapotába?
Samsung Galaxy S9 telefonom van. Elfogyott a tárhely, már régóta szenvedtem vele. Rengeteg alkalmazásom van, rengeteg beállítással. Nagy nehezen rászántam magam az újratelepítésre (gyári adatok visszaállítására). Azt hittem, azt mondták, hogy, ha visszajelentkezek a gmail fiókomba, akkor minden visszaáll olyanra, mint amilyen az újratelepítés előtt volt. Semmi nem állt vissza, mindenhová be kell jelentkeznem, mindent újból vissza kell állítanom! Csináltam biztonsági mentést a Samsung Cloud-ba, de nem áll helyre semmi, csak letöltődtek a már korábban letöltött alkalmazások (az sem mind). Volt olyan tervezőprogramom, amiben nagyon sok munkám volt, az is elveszett, azt nagyon jó volna visszakapni!
Van valami megoldás, mit rontottam el?
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, az újratelepített alkalmazások BEÁLLÍTÁSAIT szerettem volna, ha vissza tudom állítani a Cloud-os mentésemből! (Semmilyen beállítás nem jött vissza!)
Például hogy egy játékban ne az első szintről kelljen kezdened, hanem a huszonnyolcadikról folytatnod, ahol tartottál?
Ehhez a játékban regisztrálni kellett volna/be kellett volna jelentkezni.
("A játékállás mentéséhet jelentkezz be".)
Azok az alkalmazások, amelyeknek a használata regisztrációhoz kötött, azokkal valóban nincs probléma, ott csak be kell jelentkezni és kész, minden a régi.
Viszont írok konkrét példát:
Használok egy internetrádiót, újból meg kell keresnem a kedvenc állomásaim, (mivel arra ébredek reggel) újból be kell állítani az ébresztés időpontjai, stb.
Vagy, használok ThingSpeak widget-eket (ezeken hőmérséklet és páratartalom értékeket látok a ház különböző pontjain és a kertben), abban különösen sok adatot meg kell adni!
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!