Szerintetek iPhone 11 vagy Samsung Galaxy A71?
Figyelt kérdés
A közeljövőben szeretnék egy új telefonra beruházni, mivel a régi telóm meghalt( Samsung Galaxy A40). Szerintetek melyiket lenne érdemesebb beszerezni? Esetleg még ha tudok jó tokis webshopokat linkeljetek légyszi!2021. ápr. 1. 21:52
31/36 anonim válasza:
Kérdező, a képminőség nem a megapixelek számától függ! Az inkább a kép részletességét befolyásoló tényező, a minőséghez kevesebb köze van, ráadásul itt még a részletességben sem kizárólagos, mivel a 64 MPx nem a valós felbontás, csupán a 16 MPx négyszeresre felkonvertált mérete!
32/36 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy a Samsungnak miért kell teleb4szkodni az A kategóriás telefonokat 32-64 megapixellel, amikor ótvar képeket csinál az összes. Mondom ezt úgy, hogy szintén A70-em van. Miért nem tudnak valami normális kamerát beletenni, mint mondjuk az Iphone az SE-nél?
33/36 Morzsi007 válasza:
Van bizonyos réteg, aki a számokban hisz, nem nagyon ért hozzá, gondolja, ha nagyobb szám van a specifikációban, az biztos jobbat jelent. Sokan csak ezért vesznek ilyen mobilokat. Érdekes, hogy a zászlóshajókban sincs nagyobb, inkább kisebb pixelszámú a szenzor.
34/36 anonim válasza:
Megjegyezném, két külön rendszerről van szó, ennek tükrében viszont ARÁNYOS szegmensben hasonló a két telefon! Akik szerint nem egy kategória, azok lényegében megint csak az Apple-t istenítik és az Androidot fikázzák egy "némább" megjegyzéssel!
35/36 anonim válasza:
Akkor lenne arányos ha valamelyik felsőkategóriás Samsungról lenne szó, de az A széria középkategória.
Egyébként itt az igazi kérdés valóban az, hogy váltson rendszert vagy ne váltson.
Próbáld ki kérdező a másik rendszert is és akkor tudod összehasonlítani, hogy neked melyik jön be.
Mindig van olyan aki megbánja a váltást és van aki nem, függetlenül attól, hogy melyikről melyikre vált.
36/36 anonim válasza:
#35-nek igaza van. Érdekelt a másik rendszer, vettem egyet, tetszett, utána váltottam magasabb kategóriára. Bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!