Szerintetek iPhone 11 vagy Samsung Galaxy A71?
Én is zöldet adtam, #4-es!
Kérdező, ár-érték arányban a Samsung jobb, de a fő mérvadó inkább a rendszer, hogy Neked melyik jön be jobban, iOS vs. Android ?
Amúgy az A72-t nem ajánlom, nagyon túl van árazva! Az A71-hez képest csak kisebb plusszok vannak benne, de azok miatt abszolút nem ér meg 50 ezerrel többet, csak azért ilyen drága, mert még annyira új!
4-es vagyok.
Olyan jó, hogy ezt mondod az A 72-ről.
Konkrétan 4 nappal a megjelenés előtt ment tönkre a telefonom.
Nagyon gyorsan kellett vennem másikat. Nekem a hűségidő miatt elég jó kedvezményeket ad a szolgáltató és ezzel az A71-el jártam anyagilag jól.
Fájt a szívem az A72-re.
De igazából csak a vízállósága miatt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellata..
Ezt nézzétek meg kérlek! Izgulok! Köszönöm!
Rossz kategóriába kommenteltél, kérdező! 😅
Egyébként most, hogy visszaolvastam a korábbiakat, az A71 abszolút nem csinál jó képeket, az inkább az S-szériára igaz, és talán még a Note-szériára is! Nekem A70 van, ennek se valami szuper a kamerája, Mobilarénás tesztképek alapján pedig az A71-é mégrosszabb, legalábbis 64 MPx-ben, 16-ban is csak szimplán "elfogadható"! #21 voltam.
Az első válaszolónak igaza van, nem egy kategória a kettő.
Ez olyan mintha azt kérdeznék, hogy Lada vagy BMW, a válasz pedig az, hogy amelyikre van pénzed.
A héten megrendelem. Az iPhone 11 mellett döntöttem! :) (a menta színűt választottam eddig, de még vacilálok a lila és a sárga között.) Segítsetek!:'D melyik legyen?
24-es: ha neked a 64 megapixel ,elfogadható' akkor ott valami hiba van a rendszerben. Az nagyon is jó! Kevés ennél jobb van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!