Szerintetek iPhone 11 vagy Samsung Galaxy A71?
Figyelt kérdés
A közeljövőben szeretnék egy új telefonra beruházni, mivel a régi telóm meghalt( Samsung Galaxy A40). Szerintetek melyiket lenne érdemesebb beszerezni? Esetleg még ha tudok jó tokis webshopokat linkeljetek légyszi!2021. ápr. 1. 21:52
11/36 anonim válasza:
4-es vagyok.
Mit tettem, hogy ennyire lepontoztatok? 😀😀😀😀
Azért vettem 71-et, mert a régi telefonom beleesett a vízbe és KO.
Azonnal kellett egy telefon, akkor még nem volt 72.
Sajnos anyagilag nem mindenki engedheti meg magának, hogy iphone-t vegyen.
Amúgy pedig, szerintem nagyon szép képeket készít.
Indulhat a lepontozás! 😊
13/36 anonim válasza:
Jobban jársz ezen az áron egy Xiaomival, pl a Poco X3 nagyon jó ennyiért
14/36 anonim válasza:
11-et vedd!
Tovább lesz támogatva, gyorsabb, szebb a kamerája, min 5 évig bírja, stb...
Szóval +1 az iPhone 11-nek
15/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindwnkinek!:) 4-es: én is zöldet adtam neked, hiszen segítettél!
2021. ápr. 2. 09:10
16/36 anonim válasza:
Nem írtad, hogy mennyit szánsz rá, de ha nem akarsz százezreket telefonra költeni akkor jól mondja a 13-as a poco x3 70-80 ezerért jó telefon, nekem is az van és elégedett vagyok vele.
18/36 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnézem a pocot de őszintén nem szeretnék xiaomit, bár még nem próbáltam...
2021. ápr. 2. 17:49
19/36 anonim válasza:
Pedig a Xiaomi az egyik legjobb ár/érték arányt felvonultató gyártó.
20/36 anonim válasza:
Én kérdés nélkül iPhone 11 választanám, főleg a Samsungok felett...
Akárhányszor Samsungom volt, mindig csalódtam benne, hamar belassult, sok bug, az alkalmazások ok nélkül összeomlanak. És ezt úgy mondom hogy használtam S, Note és A szériát is. Amióta az iPhoneokra váltottam, nem volt hasonló problémám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!