Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinálja ezt a telefonom...

Miért csinálja ezt a telefonom? Mit tudok vele kezdeni? (Xiaomi)

Figyelt kérdés

Teljesen megbolondult az utóbbi időben.

-A bluetooth magától bekapcsolgat, van, amikor néhány percenként, van, amikor néhány naponta.

-A rendszeralkalmazásokat alig tudtam frissíteni, folyamatosan függőben voltak napokig akár, amíg le nem állítottam. Többedik próbálkozásra sikerült.

-A Play áruházban se tudok frissíteni, csak néha sikerül párat, amikor az Áruház gyorsítótárát törlöm. Volt párszor, hogy azt írta, kevés a tárhely, pedig több, mint 8GB szabad hely van még rajta.

-És a legnagyobb probléma: Egyre gyakrabban él önálló életet, nem csak a bluetooth, hanem maga a telefon folyton magától ÚJRAINDUL. Most már nem csak hetente, hanem naponta többször is akár, a töltöttségi szinttől és a használattól függetlenül. Van, hogy használom, belassul, és utána, de volt párszor, hogy hozzá se értem, és úgy.

-A böngésző kidobál, a Facebook magától ráfrissít a hírfolyamra, ilyesmik is vannak, ez nem tudom, hogy alkalmazás hiba-e, mivel nem tudtam még frissíteni ezeket.

-A képernyő is bénázik, ha fel akarom oldani, bejön a kép, de feloldani nem engedi, csak elhalványodik és újra elsötétül. Pár perc után működik. Ebben a pár percben, ha töltőre rakom, nem villan fel a képen a %, és azt a hangot se adja ki, amit ilyenkor szokott, ha töltőhöz csatlakoztatom.

Szóval ilyeneket csinál, tudok ezzel valamit kezdeni? Mi okozhatja?

Gyári visszaállítás segíthet esetleg, megéri kipróbálni? Vagy szakemberhez vigyem? Vagy esetleg menthetetlennek tűnik? Gondolom látszik, hogy nem igazán értek a telefonokhoz. :D

Lehet, hogy csak túlterhelt? Elég sok app le van töltve, kellenek, szóval használom is őket rendszeresen, nem csak úgy 'állnak rajta', de bőven van még tárhely a frissítéseknek is, meg egyébként is.

Xiaomi Redmi 8A telefonról van szó egyébként, ha ez számít.

2021. márc. 31. 10:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nincs még 1 éves teljesen.

SD kártya is lehet gond? Bár nekem szükséges, az alkalmazásokat nem tudom rá áttenni mondjuk, de képeknek, doksiknak kell a hely bőven pluszban.

2021. márc. 31. 14:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is amiatt volt benne egy 128-as, meg ezzel a fényképezővel nagy helyet foglal 1-1 kép. Nekem egyébként a fájlkezelőben ahogy megpróbálok az SD kártyára tenni valamit, kb 10%-ig elmegy, aztán kikapcsol vagy újraindul. Vagy ha nem, akkor valahogy kilépek belőle, de utána egy alkalmazás sem működik rajta és nekem kell újraindítani. Ebből is gondoltam, hogy lehet nem bírja a kártyát.
2021. márc. 31. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Elvittem egy GSM üzletbe, mondta a srác, hogy ő a helyemben megvárná a frissítést. Bár akik egyenlőre megkapták az andorid 11-t, akár poco x3-ra , akár bármelyik másik telefonra, csak panaszkodnak, hogy újraindul meg kikapcsol naponta többször. Lehet még csak a béta, de hogy mondjam? Ami nekik elrontja a telefont, nekem az javítaná meg? Hát nem tudom, adok neki még egy kis időt, de ha vacakolni fog, kuka.
2021. márc. 31. 14:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is vagy update, vagy részt.
2021. márc. 31. 19:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Jav.: reset
2021. márc. 31. 19:11
 16/16 A kérdező kommentje:

Arra gondoltok, mikor 'rendszerfrissítést' végez az egész telefon? Annyira nem értek hozzá, akkor várjak még egy kicsit, hátha?

Köszönöm az eddigi válaszokat is! :)

2021. ápr. 1. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!