Miért csinálja ezt a telefonom? Mit tudok vele kezdeni? (Xiaomi)
Teljesen megbolondult az utóbbi időben.
-A bluetooth magától bekapcsolgat, van, amikor néhány percenként, van, amikor néhány naponta.
-A rendszeralkalmazásokat alig tudtam frissíteni, folyamatosan függőben voltak napokig akár, amíg le nem állítottam. Többedik próbálkozásra sikerült.
-A Play áruházban se tudok frissíteni, csak néha sikerül párat, amikor az Áruház gyorsítótárát törlöm. Volt párszor, hogy azt írta, kevés a tárhely, pedig több, mint 8GB szabad hely van még rajta.
-És a legnagyobb probléma: Egyre gyakrabban él önálló életet, nem csak a bluetooth, hanem maga a telefon folyton magától ÚJRAINDUL. Most már nem csak hetente, hanem naponta többször is akár, a töltöttségi szinttől és a használattól függetlenül. Van, hogy használom, belassul, és utána, de volt párszor, hogy hozzá se értem, és úgy.
-A böngésző kidobál, a Facebook magától ráfrissít a hírfolyamra, ilyesmik is vannak, ez nem tudom, hogy alkalmazás hiba-e, mivel nem tudtam még frissíteni ezeket.
-A képernyő is bénázik, ha fel akarom oldani, bejön a kép, de feloldani nem engedi, csak elhalványodik és újra elsötétül. Pár perc után működik. Ebben a pár percben, ha töltőre rakom, nem villan fel a képen a %, és azt a hangot se adja ki, amit ilyenkor szokott, ha töltőhöz csatlakoztatom.
Szóval ilyeneket csinál, tudok ezzel valamit kezdeni? Mi okozhatja?
Gyári visszaállítás segíthet esetleg, megéri kipróbálni? Vagy szakemberhez vigyem? Vagy esetleg menthetetlennek tűnik? Gondolom látszik, hogy nem igazán értek a telefonokhoz. :D
Lehet, hogy csak túlterhelt? Elég sok app le van töltve, kellenek, szóval használom is őket rendszeresen, nem csak úgy 'állnak rajta', de bőven van még tárhely a frissítéseknek is, meg egyébként is.
Xiaomi Redmi 8A telefonról van szó egyébként, ha ez számít.
Az A jelölésű modellek sokszor csinálnak furcsaságokat, ha gyorsabban használnád, mint amire képes.
Tapasztalat, itthon egy Redmi 7A van.
Egyetlen app tud ennyire kusza problémákat okozni? :O Nem lehet megtudni, hogy melyik lehet, ha ilyesmiről van szó?
Gondolom akkor a visszaállítás után nem kéne újra letölteni.
Egyetértek a #5-össel
Amugy meg ha nem, semmi jöhet az új teló
Az a lényeg, hogy a képernyőzárat vedd le mielőtt beküldöd vagy egyből nulázzák az egészet és megy fel a friss szoftver. Bár ebből valószínűleg úgy is az lesz.
A google fiókodban meg tudod nézni, hogy milyen appokat töltöttél le eddig, így egy helyen meg lesz minden. Mivel a jelszavakat a telefonra menti( most az appokról beszélek, nem a böngészőről) így azokat neked kell újra megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!