Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 12 vagy Samsung Galaxy...

Iphone 12 vagy Samsung Galaxy S21?

Figyelt kérdés
Melyikkel járnék jobban? Nem érdekel milyen rendszer van rajta, egyik ellen sem vagyok és mindkettő bejön. Egy árban vannak, egyikből se kell a plusz, pro, ultra verzió, csak a sima mindkettőből. Mennyivel bírja tovább akkuban a Samsung? Melyiknek van jobb kamerája? Hosszú távon melyik a jobb? (a frissítések nem érdekelnek, csak lehessen a telefont használni) Az Android felsőkategóriában is belassul?

2021. márc. 26. 14:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
tökmindegy mit válaszolunk erre a kérdésre, úgy is le fognak hurrogni :D
2021. márc. 26. 19:05
 12/14 anonim ***** válasza:
29%

“ A ramja a Samsungnak több, ahogyan a belső memóriája is és a kijelzője is nagyobb.”

A Samsung Androidot használ, így szükséges több ram-ot beépíteni a telefonba, az iOS rendszer kevesebb ram-ot igényel, így kevesebb ram-ot építettek bele. Ha androidot használna az iPhone, hidd el ugyanúgy 12gb ram-ot kapoltak volna bele.

“A kijelzője is nagyobb” ez kinek előnyös, kinek hátrányos.. nekem például hátrányos.

2021. márc. 26. 19:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Én nem hurrogok le senkit és nem is pontozok le senkit
2021. márc. 26. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
tudom, nem is neked szántam kérdező! :)
2021. márc. 26. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!