Iphone 12 vagy Samsung Galaxy S21?
Figyelt kérdés
Melyikkel járnék jobban? Nem érdekel milyen rendszer van rajta, egyik ellen sem vagyok és mindkettő bejön. Egy árban vannak, egyikből se kell a plusz, pro, ultra verzió, csak a sima mindkettőből. Mennyivel bírja tovább akkuban a Samsung? Melyiknek van jobb kamerája? Hosszú távon melyik a jobb? (a frissítések nem érdekelnek, csak lehessen a telefont használni) Az Android felsőkategóriában is belassul?2021. márc. 26. 14:57
11/14 anonim válasza:
tökmindegy mit válaszolunk erre a kérdésre, úgy is le fognak hurrogni :D
12/14 anonim válasza:
“ A ramja a Samsungnak több, ahogyan a belső memóriája is és a kijelzője is nagyobb.”
A Samsung Androidot használ, így szükséges több ram-ot beépíteni a telefonba, az iOS rendszer kevesebb ram-ot igényel, így kevesebb ram-ot építettek bele. Ha androidot használna az iPhone, hidd el ugyanúgy 12gb ram-ot kapoltak volna bele.
“A kijelzője is nagyobb” ez kinek előnyös, kinek hátrányos.. nekem például hátrányos.
13/14 A kérdező kommentje:
Én nem hurrogok le senkit és nem is pontozok le senkit
2021. márc. 26. 19:40
14/14 anonim válasza:
tudom, nem is neked szántam kérdező! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!