Melyik telefon a jobbik, elsősorban fotózásra használnám, még nem volt csak Androidom, de gondoltam váltanék?
Én személy szerint az Apple készüléket ajánlanám. Nem vagyok "divatmajom", sem pedig görcsösen elfogult, egyszerűen volt lehetőségem mindkét rendszert használni és számomra az iPhone mindig is kezelhetőbb volt.
Ettől nem lesz rosszabb az Android rendszerű, szerintem teljesen szubjektív, hogy ki mit kedvel.
Az iPhone leginkább nyers képek készítésére alkalmas, amit később pl. Lightroomban meg tudsz szerkeszteni. Ezzel szemben az újabb Androidos telefonokban bele van építve ez a funkció, így kvázi kész, szerkesztett képeket kaphatsz.
Ha szeretsz a képszerkesztéssel foglalkozni, akkor mindenképp az iPhone-t ajánlom.
https://www.youtube.com/watch?v=qxRpzr-862Q&t=698s
Döntsd el neked melyik tetszik jobban
"még nem volt csak Androidom, de gondoltam váltanék?"
aki azt írta, hogy iPhone-t ajánlana, az elolvasta ezt a sort? :D
arra akar váltani a kérdező
"elsősorban fotózásra használnám"
csak simán fotózásra, vagy fotózásra és utána szerkesztésre?
egyébként fotózásra még mindig jobb a fényképezőgép!
5-ös, szövegértelmezésből buktál?
“Még nem volt CSAK Androidom”
Tehát még CSAK Androidja volt, de köszönjük a “kedves” kioktatást...
leírta a kérdező hogy még csak androidja volt és hogy váltani szeretne, erre minek leírni hogy "iphone-t ajánlok"?
lényegében
kérdező: iphone-t akarok venni
erre: iphonet ajánlok
:DDDDDD
“Melyik telefont ajánljátok”
Hashtagek:
#iPhone12promax ; #SamsungGalaxys21Ultra
:DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!