Ez normális 2 és fél hónap után?
A beállítások->akkumulátornál lentebb görgetve látszik, hogy mi mennyire használta az aksit. Van-e benne olyan, amit nem rég töltöttél le?
Ha nincs, akkor is érdemes az utoljára telepített alkalmazásokat leszedni és megnézni akkor is ez történik-e. Az egyik ismerősöm rendszeresen töltöget le random appokat és nem egyszer járt már úgy, hogy azok közül volt a ludas valamelyik.
Nagyon nagyon nem normális!!!!
Nézd meg amit 3-as koléga ír!
Koppints rá az appok listájára, akkor percre pontosan kiírja az akku használati időket.
De az is lehet, hogy gyári hibás az akksi...
Safari 51% az első
Meg tegnap már éreztem, hogy 1-2 perc alatt nagyon felmelegedett. Amit eddig nem csinált.
És simán bírta az aksia. Este 10 körül volt 68% körül mindig. Úgy, hogy fél hét kor kelek, ránézek csak 1-2-szer a telefonra. Aztán homeofficeban, ha nincs semmi teendőm, akkor használom. De nem youtubozok meg ilyesmi, csak a szociállis média, meg neten utána olvasok dolgoknak, de ennyi. És bírta rendesen.
Tegnap kezdte a feltünően melegedést és ma meg nagyon gyorsan merül, melegedés mellett.
Emagról rendeltem, amit 1 hónapig, kiszállítás után lehet vissza küldeni.
(Ez már feb. elején lejárt)
Van még garancia levél, de azzal nem tudom, hogy hova menjek, ha már meg akarom nézetni.
Meg, hogy magyarázzam el a szitut, hogy foglalkozzanak vele és ne rázzanak le...
jaaaa hogy ez nem az akksi állapota?
akkor jó, akkor tényleg csak valami eszi.
ha ráböksz a safarira akkor mit mutat? x perc a háttérben, ilyn van?
zárd be az összes ablakot benne, az is lehet, hogy valami oldal reklámja zabálja az akksit.
azért melegszik mert pörgeti valami a processzort.
Meg csinálj egy kényszerített újraindítást!
megnyomod a hangerő fel gombot - elengeded
majd a hangerő le gombot - elengeded
és aztán az oldalsó gombot egészen addig nyomd míg újra nem indul és meg nem jelenik az alma logo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!