Milyen időközönként váltjátok le a telefonotokat?
Gáz, hogyha valaki évente váltogatja a telefonját, csak mert újat akar/mást akar/megunta a régit, és van pénze újra? Milyen gyakran cseréltek telefont?
Én sajnos eléggé kütyü mániás vagyok, ez sokaknak nem tetszik. Képes vagyok abba a hibába esni, hogy akár évente lecserélem a telefonomat, nem azért, mert rossz, vagy mert bármi baja van, hanem csak azért, mert változatosságra vágyom. (Nem kapom, hanem saját pénzből veszem). A régi telefont vagy megtartom, vagy eladom (legutóbb eladtam). Kicsit rosszul érzem magam emiatt, mert tudom, hogy másnak nem nagyon van pénze, örül, hogyha valamit meg tud venni magának kemény munkával, én meg évente váltogatok. (Nem vagyok troll, nyugi.) És nem, nem másnak akarok villogni vele, nem is járok sehová, csak magam miatt szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!