Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen időközönként váltjátok...

Milyen időközönként váltjátok le a telefonotokat?

Figyelt kérdés

Gáz, hogyha valaki évente váltogatja a telefonját, csak mert újat akar/mást akar/megunta a régit, és van pénze újra? Milyen gyakran cseréltek telefont?

Én sajnos eléggé kütyü mániás vagyok, ez sokaknak nem tetszik. Képes vagyok abba a hibába esni, hogy akár évente lecserélem a telefonomat, nem azért, mert rossz, vagy mert bármi baja van, hanem csak azért, mert változatosságra vágyom. (Nem kapom, hanem saját pénzből veszem). A régi telefont vagy megtartom, vagy eladom (legutóbb eladtam). Kicsit rosszul érzem magam emiatt, mert tudom, hogy másnak nem nagyon van pénze, örül, hogyha valamit meg tud venni magának kemény munkával, én meg évente váltogatok. (Nem vagyok troll, nyugi.) És nem, nem másnak akarok villogni vele, nem is járok sehová, csak magam miatt szeretném.

2021. márc. 22. 16:06
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Kb 4-5 évente vagy ha véletlenül tönkreteszem vagy elhagyom.

Teljes mértékben leszarom, hogy ki mire költi a pénzét, mindenkinek mások a prioritásai. Én is egy csomó pénzt szórok el olyan dolgokra, amik nekem örömet okoznak és ami sokak szerint pénzkidobás (utazás, könyvek, tetoválások, túrafelszerelések, lakberendezés, kertészkedés, minőségi és változtatos kaja, pia stb stb). Kütyüt meg ruhát pl. pont nem veszek, csak ha muszáj, de tök ugyanazt csinálom én is, csak más dolgokkal.

2021. márc. 22. 16:27
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt csinál amit akar, én pl. addig használom az eszközeimet amíg szét nem esnek, szó szerint.
2021. márc. 22. 16:40
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Én ³ évente. Most még Samsung galaxy S7edge van 2019 nyara óta. De ezt használtan vettem.
2021. márc. 22. 16:41
 14/41 anonim ***** válasza:
96%
Legvégső esetben cserélem le a telómat, pedig nem is én fizetem. Egyszerűen nem érdekel, és mindenképpen kihasználom amíg működőképes. Legutóbb már a kijelzője évek óta sérült volt, és meguntam hogy nem tudok egy átutalást elintézni rajta, mert nem látszik a képernyőn a lényeg, na mindegy, csatlakozom az előzőhöz, én is költök olyanra ami nem szükséges feltétlenül. Nekem pl a mobilteló nem fontos hogy milyen. 4-5 évente cserélem.
2021. márc. 22. 16:43
 15/41 anonim ***** válasza:
29%

Hát, én nem sajnálom senkitől a csúcskategóriás telefonokat, de kva szomorú olvasni azt, hogy mindenki úgy van vele, hogy ha telik rá, akkor vedd meg, ahelyett, hogy azon a pénzen jótékonykodnál.

Ez a mentalitás okozza a mélyszegénység felszámolhatatlanságát. A világnak lenne elég pénze, hogy a szegények igényeit kielégítse, de ahhoz nincs elég, hogy a gazdagokét is.

És ezt úgy írom, hogy én rendszeresen adakozom és önkénteskedek, de még így is folyamatosan bűntudatom van, ha valami olyanra költök, ami nem létszükség.

Oké, ennyi volt, most már pontozhattok le.

2021. márc. 22. 16:44
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont ma jött meg az új, az előző 3 éves volt. Addig használom amíg nem lesz valami hibája ami miatt kényelmetlen vagy lehetetlen lesz a haszálata. Az előzőnek kiugrik a töltője a csatlakozóból. Az az előttinek szintén 3 év után kitört a bekapcsoló gombja. Az az előttinek meg a képernyője nem vette az érintést.
2021. márc. 22. 16:44
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a munkahelyem 2 évente kifizet egy új készüléket bizonyos (korrekt) összeghatárig. Eddig ezt a 2 évet tartottam is, de a mostani készülékkel nagyon meg vagyok elégedve, ezt nem fogom lecserélni pusztán azért, mert már vehetnék újat. Előtte pedig simán használtam 1-1 telefont akár 4-5 évig is, már amelyik bírta.
2021. márc. 22. 16:51
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, mindenki elszórja valamire a pénzét. Engem nem izgatnak a telefonok, ha tönkremegy, ami van, akkor veszek egy olyat, amire épp telik. Most 2,5 éves iPhone-om van és még legalább ennyi ideig tervezem használni, mert semmi hibája.
2021. márc. 22. 16:58
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Én 2-3 évente szoktam cserélni, attól függően, hogy milyen állapotban van. Ameddig lehet használom, de mikor már belassul vagy más akkor cserélem.

Nekem nincs bajom azzal ha valaki évente cseréli a telefonját. Ha megteheti, hát egészségére, nem érdekel.

2021. márc. 22. 17:03
 20/41 anonim ***** válasza:
96%
Nekem a telefon használati eszköz semmi más. Szórakozásra sem használom. Én nekem az Iphone jött be tartósság szempontjából. Én speciál az androidos telefonokkal mindig megszívtam. Az előző telefonom egy Iphone 6 Plus volt nagyjából 4,5 évet bírt, most nagyjából 1 éve használom a jelenlegi Iphone 7-et, ha minden jól megy ezt is addig kívánom használni még megnem adja magát.
2021. márc. 22. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!