Samsung A32 4G vagy A52?
Figyelt kérdés
Sok különbség van a kettő közt?
Melyiket válasszam?
2021. márc. 21. 20:34
2/6 anonim válasza:
(mert azzal nem kínszenvedés élni)
3/6 anonim válasza:
Jó dolog az 5G az A32-ben, csak az a MediaTek proci ne lenne ott. Nem mintha rossz lenne, de egy exynos, snap, vagy qua jobb. Sebességben szerintem nincs velük baj, de még nem volt ilyen telefonom.
Az A52-nél az akksi kicsit gyenge, de ezt kompenzálja a snapdragon, és az 5G. Kamerája jó.
spec szerint mindkettő telefon jó, szerintem keress youtubeon videókat róluk.
4/6 A kérdező kommentje:
A32 4G- néztem nem az 5G-t
2021. márc. 21. 22:05
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Egyértelműen az A52, sokkal jobb! Egyedül az akksija jobb az A32-nek, de azért az A52 üzemideje miatt sem kell aggódni, és minden másban jobb az A52 ! Na meg MediaTek processzoros telefont én amúgy se ajánlok soha, az a legrosszabb gyártó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!