Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy A20E jó telefon...

Samsung Galaxy A20E jó telefon lenne?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy igényeim.

Ezt néztem ki pár napja boltban, mert megtetszett hirtelen.

Főleg a korall szín.

Kezdő fizetésemből jelenleg még csak ezt engedhetem meg magamnak utána szeretnék egy drágább telefont is venni amit szintén kinéztem.

-Mennyire fér el kényelmesen kézben?

-Milyen a kamera minősége?

-Mennyi a tárhelye? Csak mert sok gagyibb telefonomnál hamar betelt a belső memória is hiába pakoltam át a cuccokat sd-re.

-Hang minősége híváskor tűrhető?

-Sim kártyát érzékeli rendesen? (Gondjaim voltak régen a sim kártya érzékelésével és új sim kártyát veszek majd ehhez)

-Jack dugója van a füles miatt?

-Mit adnak még a telefonhoz? Töltő, fülhallgató, vagy plusz tok esetleg?

-Alapból van e rajta fólia?

Ennyi kérdésem lenne ezzel a telefonnal kapcsolatban.:)

Viszont örülnék ha esetleg olyan is írna aki épp birtokol egyet vagy birtokolt és tudna róla személyesen véleményt írni.:D

Csak tartalék telefonnak gondoltam, mert amint lesz több pénzem szeretnék iphone telefont venni, mert annak a rendszere tetszik jobban. :)

2021. márc. 21. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
2021. márc. 21. 20:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Néztem youtube videókat.:)

És mielőtt írnátok élőben sajnos épphogy megnéztem néhány dolgot ott elfelejtettem megnézni mint a jack.:(

2021. márc. 21. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2021. márc. 21. 20:36
 4/7 A kérdező kommentje:

3.Néztem mindenféle oldalt is mielőtt mindent bemásolnátok letudva válaszként :D

De itt van ez is: Viszont örülnék ha esetleg olyan is írna aki épp birtokol egyet vagy birtokolt és tudna róla személyesen véleményt írni.:D

2021. márc. 21. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ennél részletesebb véleményt nem fogsz találni.

2021. márc. 21. 21:38
 6/7 A kérdező kommentje:
5.hát akkor ha épp valakinek ilyen mobilja van épp vagy volt :D
2021. márc. 21. 21:42
 7/7 anonim válasza:
Szia. Nekem 1 éve ez van és sajnos nagyon akadozik már és lassú. Az elején még nem volt az de időközben kezdett fokozatosan lassulni. Én inkább ajánlom az A41-et vagy újabbakat. Remélem azért nem vettem el a kedved tőle.:) De ha nem használod nagyon sokat akkor talán 2 évre jó lehet.Kamera szempontjából amúgy jó csak a tárhely kevés.☺️
2021. márc. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!