Samsung Galaxy A20E jó telefon lenne?
Nincsenek nagy igényeim.
Ezt néztem ki pár napja boltban, mert megtetszett hirtelen.
Főleg a korall szín.
Kezdő fizetésemből jelenleg még csak ezt engedhetem meg magamnak utána szeretnék egy drágább telefont is venni amit szintén kinéztem.
-Mennyire fér el kényelmesen kézben?
-Milyen a kamera minősége?
-Mennyi a tárhelye? Csak mert sok gagyibb telefonomnál hamar betelt a belső memória is hiába pakoltam át a cuccokat sd-re.
-Hang minősége híváskor tűrhető?
-Sim kártyát érzékeli rendesen? (Gondjaim voltak régen a sim kártya érzékelésével és új sim kártyát veszek majd ehhez)
-Jack dugója van a füles miatt?
-Mit adnak még a telefonhoz? Töltő, fülhallgató, vagy plusz tok esetleg?
-Alapból van e rajta fólia?
Ennyi kérdésem lenne ezzel a telefonnal kapcsolatban.:)
Viszont örülnék ha esetleg olyan is írna aki épp birtokol egyet vagy birtokolt és tudna róla személyesen véleményt írni.:D
Csak tartalék telefonnak gondoltam, mert amint lesz több pénzem szeretnék iphone telefont venni, mert annak a rendszere tetszik jobban. :)
Néztem youtube videókat.:)
És mielőtt írnátok élőben sajnos épphogy megnéztem néhány dolgot ott elfelejtettem megnézni mint a jack.:(
3.Néztem mindenféle oldalt is mielőtt mindent bemásolnátok letudva válaszként :D
De itt van ez is: Viszont örülnék ha esetleg olyan is írna aki épp birtokol egyet vagy birtokolt és tudna róla személyesen véleményt írni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!