Elromlott a telefonom. Samsung galaxy A50. Megéri alaplapot cserélni benne?
Elkezdett véletlenszerűen újraindulgatni. 2-3 hónap után az újraindulás elkezdett sűrűsödni és egyszer csak nem bootolt be a rendszer. Elkezdett felkapcsolni, kiírta az eszköz nevét és kész. Már indult is újra.
Próbáltam factory resettel biosbol, de nem oldotta meg. A mester azt mondta, nem tudja mi baja lehet. Alaplapot kellene cserélni. Ami fél telefon szinte.
Mit javasoltok? Lenne értelme? Mert most van egy működésképtelen telefonom, úgy pedig nem tudom... 35-40.000 forintért megcsinálnák és ugymond 35-40 ért vettem egy javított A50-et. Ami üzemképes.
Amikor nekem volt ilyen problémám egy P20 Pro-val, akkor vettem egy töröttet és abból került át az alaplap.
15.000 forint volt a donor, meg 4000 a munkadíj, így összesen 19e-ből kijöttem a hivatalos 80e helyett. :D
Szóval keresgélj ilyeneket.
Tessék, pl:
Attól, hogy a hirdető telekomosként árulja, független, mivel a T 2017 óta csak függetlenül árulja a telefonjait. De érdemes rákérdezni, hogy tartozás van e még rajta.
vagy ez a hirdetés is jó lehet...
Én is ugyanígy csináltam meg az enyémet mint ahogy az első írja, csak annyi különbséggel hogy én magam cseréltem ki az alaplapot.
Galaxy s6 edge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!