Mik a legjobb telefonok 40-50 ezer forint között jelenleg?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak egy új telefont, de elég béna vagyok az elektronikus eszközök vásárlásában, végül mindig megbánom, hogy pont azt vettem amelyiket választottam. Gondolom egy jó páran értetek itt ezekhez. Mik a legjobb telefonok ebben az ársávban? Számomra igazából a kamera lenne fontos, hogy minél jobb minőségű legyen (nem szelfikhez, főleg írásos dokumentumok lefényképezéséhez). Segítségetek előre is köszönöm!2021. márc. 18. 19:02
11/14 A kérdező kommentje:
A Honor 20e-t nézegettem igazából. Nem rossz a 9X sem, sőt...viszont a pop up-os előlapi kamerának nekem amolyan "még egy dolog ami feleslegesen elromolhat" hatása van, így inkább maradnék a hagyományos előlapi kameráknál. Illetve a Honor 20e kisebb is valamivel, elég pici kezeim vannak, na meg szeretem ha a telefon kényelmesen elfér a zsebemben. Láttam, hogy a 9x dupla akkora belső tárhellyel rendelkezik, illetve a kamera is jobb. Őszintén szólva én a noname 8Gb tárhelyes, 1Gb RAM-os, 5 MPx-es hátlapi kamerával rendelkező telefonommal is majdnem teljesen elégedett vagyok. Viszont néha érzem, hogy jó lenne, ha kicsit gyorsabb lenne, nem fagyna ki, szebb képeket csinálna, nem kellene kínlódni az állandóan elszálló fókusszal. Ezek miatt gondolkozok erőteljesen telefonvásárláson manapság.
2021. márc. 19. 20:16
12/14 anonim válasza:
#9#10 vagyok. Igen, amiket néztem ennyiért, azok közül volt összeségében a legjobb a 9X, amúgy összesen 5 normális telefon van 40-50 között, és abból is 2 ami nem pop up kamerás: egyik valóban a Honor 20e, a másik pedig a Honor 9X Lite, ami majdnem ugyanaz, de nagyobb a tárhelye és az akksija, viszont a kijelzője is nagyobb és nincs benne NFC !
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most elgondolkodtam a így a 9x lite-on is. Sajnos nagyon vonzó a 48 MPx-es kamera és a 128-as tárhely is a 20e kínálatához képest, és csak egy 4-5 ezressel drágább kb. Tegnap néztem a 9X-et 49.990 volt akciósan az emagon, most már a legolcsóbb helyen is 51.290...tudom nem nagy változás, de nekem pont annyi, hogy elvette picit a kedvem tőle xd, pedig már majdnem a 9x mellett tettem le a voksom. Dilemma, de nagyon köszönöm a segítséget! Valószínűleg a 9X lite lesz nálam a befutó a három közül, de még rágódom rajta szerintem egy hetet.
2021. márc. 20. 18:27
14/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!