Melyik/melyek a jelenleg piacon levő telefonok közül a legjobb (ak)?
Figyelt kérdés
Mindent figyelembe véve, ártól függetlenül.2015. júl. 11. 14:06
1/6 kérdező.. válasza:
Nexus 6/Iphone 6/Galaxy S6/Lg G4
De nemsokára már a OnePlusTwo/Iphone 6s/Nexus 5 2015/Lumia 940/Lg G Pro 3/Sony Z5.
2/6 anonim válasza:
Szerintem tudás Szerint eddig a Samsung S6 a legjobb (de ki tudja hogy meddig bírja ki)
Idén meg a legjobb telefon minden szempontból valószínűleg a Huawei Nexus lesz vagy a OnePlusTwo
(iphone-t és wp-t azért nem írok mert őket én külön veszem,mert nekik van egy zárt operációs rendszerük tökéletesre optimalizált telefonnal)
Egyébként 1. Z5 jön idén?És a Z4-et japánon kívül forgalmazták valahol?Mert nem hallottam róla hogy Mo.-n kapni lehetne
3/6 kérdező.. válasza:
4/6 anonim válasza:
Ha a Z5 se lesz sikeres akkor tényleg hamarosan abbahagyhatják
5/6 kérdező.. válasza:
Azt mondja a sony,hogy semmiféleképpen nem szállnak ki a mobil piacról.
6/6 anonim válasza:
Ezt mikor mondták?Fél éve nagyon húzták a szájukat a veszteséges piac miatt,mondjuk lehet hogy nagyobb lenne a siker ha nem 220-ért adnák az új termékeiket,mert így jó hogy nem tudnak lépést tartani a Kínai gyártókkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!