Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem töltődik a mobilom. Tudok...

Nem töltődik a mobilom. Tudok vele valamit csinálni?

Figyelt kérdés
Sony Ericsson K510i típusús mobil, ha rárakom a töltőre az nem tölti fel. Tegnap hoztam haza a szervízből, más baja is volt (joystick) és elvileg a szerelő a töltés problémát is megoldotta, de a töltőt nem kérte el. Vigyem vissza vagy én is tudok valamit kezdeni vele? Lehet hogy le kéne pucolni a töltő érintkezőjét vagy talán megtört benne a szál?
2010. aug. 18. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
próbáld meg a töltő telefonba dugott részét megmozgatni, nekem is szokta néha csinálni de aztán tölti. lehet azokkal a kis pöckökkel lett valami. Ha akkor se megy, lehet hogy eltört a zsinór, vagy érintkezőhibás a telefon. Ha a headset-el hallgatsz zenét az megy? emrt akkor nem ez a baj, és a csatlakozóval van valami.
2010. aug. 18. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ha van másik töltőd akkor próbáld meg azzal. Hameg nincs akkor pucold meg az érintkezőt (mind a 2 részt). Amennyiben ezse segít akkor mozgasd a töltő zsinórját. Ha még ezse akkor új töltő vagy fast port kell. (fast port=a teló alján levő csatlakozó)
2010. aug. 18. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Aham, nekem k550 volt, a töltőjén vannak a pöckök, azok közül egy beragadt a foglalatába állandóan, és ezért nem töltött, mozgasd meg valami tűvel, akkor jó lesz.
2010. aug. 18. 21:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Az érintkezőket megpiszkáltam - nem ragadt be a foglalatba, mozog rendesen - és lepucoltam. A telefon érintkezőjével nincs baj mert az usb kábel működik rendesen. Ha mozgatom a vezetéket akkor sem történik semmi.
2010. aug. 18. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél 1 másik töltőt,ha az usb tölti,az új töltő is fogja.
2010. aug. 20. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!