Melyik telefont érdemes megvenni hosszú távra?
Hosszű távra keresek telefont. Ha nem jön rá frissítés a telefon még használható, ennek a mértékét mérem fel. Egy Huawei p9 lite -ot cserélek most le amit 2017 elején vettem.
Ezeken a telefonokon gondolkodom most:
Xiaomi redmi not 10 valamelyik változata:
Most fog kijönni, ha erre esik a választás, megvárnám. Előnye, hogy olcsóbb sokkal. Kérdés, mennyire éri meg hosszú távon. Előny még a nagy aksi, hátránya, hogy ez egy nagy tepsi telefon.
Samsung S20 Fe:
4500-as az aksi, az még belefér, talán nem annyira tepsi, mint a másik, de nagyobb sokkal, mint a Huawei-em. Hosszú távra mennyire érné meg? Kb 200 ezer Ft. Frissítést nem biztos, hogy sokáig kap rá mivel androidos, de a készülék működhet még utána is, kérdés, mennyire lassul be meg ilyenek.
Iphone 12:
Előnye hogy sokáig kap frissítést rá és állítólag nagyon sokáig működik évekig zökkenőmentesen. A Huawei-em azért rendesen belassult egy idő után és hát szenvedek is vele évek óta. Hátránya az ára, és a kicsi aksi, 128 gigás 340 kb. Még egy hátrány hogy nem bővíthető. Bár nem tudom, mennyire lesz 128 gigánál folyton betelés. Leginkább csak képeket tárolnék rajta, és pár videót, azt akarom elkerülni, hogy állandóan törölni kelljen. 64 giga mennyire lenne elég? Ahhoz viszonyítva. Ez csak 4 giga ramos, a másik kettő 6-8. Itt az előny igazából a hosszú táv leginkább meg a hossző frissítés. Mennyivel működik jobban évekig mint egy androidos? Ja és még töltő sincs hozzá külön kéne venni. Előny még a mérete is, ez hasonlít legjobban a mostani telefonom méreteihez. Nem csak a colt figyelem, hanem hosszúság, szélesség, gram.
Szóval több szempontot figyelembe véve melyiket érdemes megvenni. Nem csak az anyagi szempont a lényeg, iphone-t is ki tudom egybe fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!