Melyik Samsung Galaxy telefont érdemes megvenni, ha csak 70 ezer ft a plafon?
Egyesnek teljesen igaza van.
Samsungom van, gyűlölöm, alig várom, hogy lecseréljem. Már az elején kiderültek a hibái amúgy, szóval már lassan két éve szenvedek vele. Persze lehet használni, de egy fos. A40 egyébként.
Miért utálom? Akksi iszonyat gyenge, kamera szintén, akad sokszor, fagy és tele van nem logikus megoldásokkal. Ja és még jó könnyen össze is tört a kijelzője.
Előtte egy Xiaomi-m volt. Az kicsit nehéz volt és a kamerája sem az igazi, de ettől fényévekkel jobb.
Most egy Honor 9x Pro-t vennék légyszívesebben, viszont ha jól láttam, nincsenek rajta Google appok, ami nekem elég fontos lenne. Úgyhogy egyelőre még szenvedek a Samsunggal...
Az A-széria szuper, ha olcsóbb telefont szeretnél, sokmindenben majdnem olyan jó, mint az S telefonok.
A J széria már gyengécskébb, de ahogy írták, alap dolgokra az is jó, de azoktól nem érdemes túl sokat várni.
Azóta a Honort eladta a Huawei, szóval ha adnak ki újabb telefont, akkor valószínűleg azon már újra rajta lesz a GMS.
(de lehet megoldották már egy frissítéssel a 9x Pro-nál is ezt?)
Együttérzek veled.
Nekem is A40 van. Borzasztó telefon. Én is lassan két éve szenvedek vele. Már szervízbe is volt kétszer, mert folyamatosan eldobálta a SIM kártyát.
Most a legújabb, hogy elkezdett több app akadni, meg fagyni. A Chrome pl használhatatlan rajta, másik böngészőre kellett átállnom, de a Facebook is rendszeresen kifagy. Csináltam resetet, pár hétig jobb volt, aztán előröl kezdte. Az akku szintén gyenge, a kamera is rossz, de azt nem nagyon használom.
Hát na, csak egy közép-alsó kategóriás Samsung. Érik nagyon csere, én egy Xiaomi Mi 10T Lite 5G-t néztem ki, de egyenlőre nem akarok nagyon pénzt költeni amíg működik a mostanim, vagy amíg végérvényesen elegem lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!