Melyik Samsung Galaxy telefont érdemes megvenni, ha csak 70 ezer ft a plafon?
Nekem is A70 van, és egyáltalán nem tökéletes, leginkább szoftveresen hagy kívánnivalót maga után, ráadásul azt csak max. használtan kapsz 70 ezer alatt, használt telefont pedig alapból nem ajánlok!
Ha ennyi pénzből mindenképp Samsung kell, akkor egyértelműen a Galaxy M21-et ajánlom, ennyiért abszolút a legjobb, de a helyedben inkább a Xiaomi-k között nézelődnék, az adja a legtöbbet a pénzedért! Samsungból leginkább a márkát fizeted meg, legalábbis csak felsőkategóriában szuper, a középkategóriában ne várj tőle túl sokat!
"használtan kapsz 70 ezer alatt, használt telefont pedig alapból nem ajánlok!"
szabad tudni, miért?
(csak kíváncsi vagyok)
hát nem tudom...márkától függ
megjelenés után általában már lehet kapni tavalyi-tavaly előtti csúcskategóriát 90 körül, ami sokkal jobb mint a friss középkategória :D
"és a garancia is erősen kérdéses!"
igaz, "származási hely"től függ, hogy sufni gsmben vették vagy rendes boltban, de ha van van, ha nincs nincs
személy szerint mindenkit arra buzdítok hogy vegyen használtat ha nem kötelező az új, így kíméljük a környezetet is és feleslegesen sem költünk pénzt (mert lássuk be, ahogy kibontjuk a telefont azonnal az eredeti árának csak ~75%-át éri)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!