Létezik ilyen converter oldal?
Figyelt kérdés
Olyat keresek amivel you tuberól lejátszási listát tudok letölteni. Mert le kéne szednem egy 800 zenéből állót. Van olyan converter oldal ahol oda rakom a lista linkjét és az összeset leszedi?2021. márc. 7. 20:44
1/10 anonim válasza:
ennek az asztali verzióját letöltöd, és ezzel tudsz egész playlistet letölteni :)
2/10 A kérdező kommentje:
Le tudnád írni hogyan kell? Mert le van töltve de csak egyenként ajánlja fel letölteni 😃
2021. márc. 7. 21:09
3/10 anonim válasza:
töltsd le ezt:
ez nincs tele reklámmal és használható is (azt hiszem, az ingyenes verzióban is van lejátszási lista letöltése funkció)
4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csak 10 et lehet ingyen
2021. márc. 8. 10:06
5/10 A kérdező kommentje:
nekem olyat kéne ami pl 900 zenét is le tud tölteni
2021. márc. 9. 10:59
6/10 anonim válasza:
Amióta nyűglődsz itt ezen a témán, már rég letölthetted volna egyenként vagy tizesével...
7/10 A kérdező kommentje:
Elég sok ilyen lista van. Azért megnézném h te egyenként letöltesz 2871 znét :)
2021. márc. 9. 11:46
8/10 anonim válasza:
Ezzel szerintem műkidnie kéne. Nem tudom hogy van e korlát. Be lehet állítani hogy hanyadik zenétől hanyadikig töltse le.
9/10 anonim válasza:
Amit küldtem oldal ott 20at enged legfejjeb. Néztem egy jó pár oldalat és egyikse engedett 20nál nagyobbat letölteni. Simán rá lehet amúgy guglizni: download youtube playlist mp3
10/10 anonim válasza:
Ugyan nem oldal, de a [link] címről le tudsz tölteni egy kis programot, ami megoldja, amit szeretnél. parancssorból indítod, és megadod neki a lejátszási lista linkjét, ami után letölti az összes benne levő videót. Ha csak a hangot szeretnéd, akkor azt is írd utána, hogy "-f bestaudio"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!