Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom visszaszerezni a...

Hogyan tudom visszaszerezni a pénzemet? SOS

Figyelt kérdés

A play áruházból letöltöttem egy alkalmazást, de nem tetszett, így letöröltem. A mai napon a számlámról levontak 20 ezer forintot.

Elvileg előfizettem vele 1 évre. Holott én semmi ilyenbe nem egyeztem bele és már az alkalmazást is letöröltem.

Próbáltam visszatérítést kérni, de elutasították.

Mit tudok még tenni annak érdekében, hogy visszakapjam a pénzemet?

Nem oldható meg valahogy úgy, hogy akkor az ehavit már nem kapom vissza, viszont a további hónapokra már nem szeretném igénybe venni az alkalmazást és térítsék vissza az összeget?

2021. márc. 6. 17:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

modj el négány részletet kérdező!

Melyik alkalmazás ez?

Magának az alkalmazásnak volt ennyir az ára, vagy az alkalmazáson belül vásároltál valamit, vagy fizettél elő valamire?

Szerintem tedd vissza az appot és nézd meg pontosan mire fizettél elő!! Ha ugyanis valami megújuló előfizetést vásároltál meg, akkor 1-3-6-12 hónap múlva megint le fogják vonni ezt az összeget!

2021. márc. 6. 18:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
#10, köszi (nem szoktam letöltögetni, azért nem értettem..)
2021. márc. 6. 18:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kártyaszámot szoktak kérni...

Számlaszammal alapból nem mennek semmire.

Valszeg auto kitöltése volt és nyomott egy rendbent...

Tippelem, hogy valamelyik társkereső lesz amúgy

2021. márc. 6. 18:31
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
A bankfiókba menj be és kérj chargebacket. Ha 30 napon belül vagy, szó nélkül visszakapod, jogosulatlan terhelésre kell hivatkozni. Ezzel egyidejűleg a kártyát letiltod! Ez fontos, különben újra meg újra le fogják húzni.
2021. márc. 6. 18:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"kérj chargebacket"

Ezzel az a baj, hogy ha tényleg előfizetett valamire, akkor a szerződés létrejött! Jogosan vonták le az összeget!

Ezért lenne jó ha megjelenne a kérdező "SOS" és elmondan minden részletet, hogy mit csinál!

Ennyi erővel ha veszel a boltban 3 kiflit azután is kérhetnél chargebacket....

2021. márc. 6. 18:40
 16/19 A kérdező kommentje:

"Nem tudunk visszatérítést biztosítani erre a vásárlásra vonatkozóan, mert nem felel meg az irányelveinknek. A kellemetlenségért szíves elnézésedet kérjük."

Ezt a választ kaptam vissza.

Az alkalmazás: Trial (TeasEar - ASMR Meditation & Slime Simulator Games)

Tudom, jó nagy hülye voltam, de nem hiszem el, hogy ilyenkor nem lehet tenni semmit.

2021. márc. 6. 18:41
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos ezt buktad. Inkább leszedted volna kalózkodva :/
2021. márc. 6. 18:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltál hülye, csak figyelmetlen... ezt használja ki sok alkalmazás.

Mire kattintottál, mit csináltál a telepítés után?

Számlát kaptál?

Ha vásároltál valamit akkor kevés az esély arra hogy visszatérítsenek bármit is. Lásd fenti kiflis példa.

Ahogy látom a hozzászolásokat, mások is megszívták... Ezt az appot csak azért hozták létre, hogy pénz húzzanak be.

Azt mondom könyveld el tanulópénznek és legközelebb alaposan nézd meg mit töltesz le, mit vásárolsz meg.

2021. márc. 6. 18:49
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez volt számodra a tanulópénz.

Letöltötted -ezzel a szerződés létrejött. Onnan már nem érdekli őket, hogy te letörlöd vagy sem...

ű

2021. márc. 6. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!