Hogy tudom visszaszerezni a pénzemet Ebay-ről?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy rendeltem egy autós rádiót ebayről (16.000Ft), de idő közben a feladó vagy törölte magát, vagy nem tudom mi lett vele. Nos. A másik gond, hogy nem paypallal, hanem bankkártyával fizettem. Ilyen esetben mit tudok tenni? Plz, ha olyan információkat adtok, hogy írjak az ebaynek, akkor egy konkrét honlapcímet is kérek szépen, mert én semmit nem találok. Mellesleg a cucc se lett feladva, mert nincs shippedelve...2013. dec. 28. 13:44
1/1 anonim válasza:
Ez volt a tanulópénz. Az eBay sem tud mit tenni ha bankkártyával fizettél. PayPal-al kel fizetni mindig, hagyni kell azt az eladót aki csak kártyát fogad el. Ha PayPal-al fizettél volna, pár napon belül az eBay visszaadta volna a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!