Az iPhone 12 tölthető a régi 5 wattos aljzattal és az USB 3.0-Lightning kábellel?
tölthető... én a 2013-as iPad töltőmmel töltöm.
Annyi, hogy ha nincs másik. kábeled akkor van cumi, mert a 12-höz USB-C-Lightning kábelt adnak. Akkor mindenképpen kell egy USB-C-s töltő - de ez sem feltételen kell a gyári.
"tölthető a régi 5 wattos aljzattal és az USB 3.0-Lightning kábellel?"
Ezért vették ki a töltőt, mert "úgyis van". Van? Használd.
1. és 4. válaszoló:
nyilván tudom, hogy csak egy töltőfejjel nem lehet telefont tölteni, értelemszerűen azért teszem fel a kérdést mert van régi kábelem és adapterem is. Ha elolvassátok a kérdést, abban szerintem minden benne van :)
3-mas és 4-es vagyok:
Az iPhone 12 tölthető a régi 5 wattos aljzattal és az USB 3.0-Lightning kábellel?
-Lényegégen mindennel tölthető, amivel össze tudod kötni.
Az iPhone 12-vel érkező USB C-Lightning kábelhez mindenképp meg kell venni az USB C aljzatot is, ha gyors töltést szeretnénk.
-Gyors töltés csak az új USB-C-Lightning kábellel működik.
De tölthető-e a jól megszokott 5 wattossal?
-Igen, de gyors tötlés nélkül.
Ilyen válaszra gondoltál?
Valójában egy igen is megtette volna. Tudom, hogy gyorstölteni nem az 5 wattossal fogom, és tudom, hogy az nincs benne, tehát meg kell vennem. Valójában mindennel tisztában vagyok, csupán azzal nem voltam, hogy hajlandó lesz-e majd töltődni ez a kis retek az 5 wattos töltővel, vagy kénytelen leszek vásárolni 18 wattos adaptert.
Rövid válasz, amely mindegyik válaszból kiderült: igen.
Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!