Iphone 12 Miniről vélemények?
Nagyon beleszerettem ebbe a modellbe főleg a mérete miatt.
Manapság nehéz ekkora méretű telefonokat találni.
Akinek van már esetleg ilyen mobilja, írjon róla véleményt hogy mennyire elégedett meg vele meg megéri e venni.
Más telefont ne ajánljatok mert a kérdés egyértelműen adott!
A személyes ismeretségi körömben több ember is akadt, akik kifejezetten azért nem vásároltak új iPhonet, mert bár az új hardverhez ragaszkodtak, nem tetszett nekik a készülékek mérete.
Így, magam kimondottan örültem, hogy az Apple bemutatott egy kompakt készüléket a legfrissebb hardverrel. Azt gondolom, hogy remek választás annak, aki Apple termékeket használ és jobban preferálja a kisebb méretű készülékeket.
Megjegyzem, az eladások az általam leírtak ellenkezőjét mutatják, biztos magad is olvastál róla, hogy leállítják a gyártást.
korrekt telefon, nem hiszem, hogy problémád adódna vele.
még tavaly novemberben volt hír, hogy valami gebasz van a kijelzőjükkel, de azóta sem hallottam erről semmit ( [link]
éés ahogy már az előző kolléga írta, a gyártást nemsokára leállítják, mert kevesen veszik.
Köszönöm!
Ne már hogy leállítják de ez ugye nem ebben az évben vagy a köviben történik ugye?
ajajj..
pedig ez tényleg egy jó méretű telefon.
második negyedév? az mit jelent?
más iphone van esetleg ami ekkora méretű ha kifutnék az időből?
az SE 2020 van, más ennél nagyobb
a második negyedév áprilissal kezdődik, és júniussal ér véget.
7.köszii.
húha akkor lehet nem tudom megvenni mert épp gyűjtök rá :(
remélem azért lesz ilyen kicsit még új telefonként...
jövőre terveztem volna venni.
iphone se még szóba jöhet-
későbbiekben nem terveznek esetleg új iphoneokat amik talán kisméretűek?
13 széria talán?
bocsi kérdező, egy dolgon én is és a másik kolléga is átsiklott, ez pedig az hogy még nem 100% a gyártás leállítása, tehát lehet, hogy marad (eladástoktól függ szerintem...)
de, ha a híresztelések igazak, lesz iphone 13 mini is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!