Iphone 12 Miniről vélemények?
Nagyon beleszerettem ebbe a modellbe főleg a mérete miatt.
Manapság nehéz ekkora méretű telefonokat találni.
Akinek van már esetleg ilyen mobilja, írjon róla véleményt hogy mennyire elégedett meg vele meg megéri e venni.
Más telefont ne ajánljatok mert a kérdés egyértelműen adott!
okés.
13 mini klassz lenne.
jó lenne ha kiadnának már ilyen kisméretű telefonokat és nemm nagyokat.
vagyunk páran azért akik szeretik a kis telefonokat.
Amennyiben leállítják a készülék gyártását, akkor is biztos vagyok benne, hogy bőven lesz még akkora készlet, hogy tudjál magadnak venni később.
Illetve, magam is úgy vélem, hogy lesz a következő modellből is Mini, legfeljebb a várható eladásokat nem becsülik túl, mint tették a 12 Mini esetén.
12.köszi akkor megnyugodtam :D.
de azért kivancsi leszek a 13 minire..:)
Januárban vettem magamnak egyet és nagyon jó telefon. Első generációs SE-t vátlottam le vele. Ég és föld a kettő. 1-,5-2 napot kibír az akkuja is nem túl hardcore használat mellett. De 1 napot mindenképp. Tipikus iPhone, ha használtál egyet akkor használtad mindet, pont ezt szeretem bennük. Én nem tudok negatívumokat mondani, amire kell arra bőven elég. 5 évre tervezek vele.
Elején voltak vele olyan gondjaim, hogy éjjelente akár 50%-ot is lemerült. Vébül rájöttem, hogy a SIM kártya volt a hibás, váltottam eSIM-re és 1-5%-ot merül már csak éjjelente.
14.én is legalább 5 évre tervezek vele!
ha jó 4-5 évig akkor máris megérte a pénze.
17.am oké?
és ez hogy kapcsolódik a kérdéshez? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!