Valakinek van véleménye a dr dre pill-ről és vagy a bose soundlink miniről?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert szeretnék venni egy kis méretű de ugyan akkor nagy teljesítményű és jó minőségű hangszórót amit bárhova magammal tudok vinni.Akinek mind kettőt hallotta már szólni vagy legalább az egyiket az írjon már!:)2014. jan. 9. 16:54
1/1 TheBodesz válasza:
Pillről tudok véleményt írni. Nagyon stílusos maga a hangszóró is (enyém speciel piros), de a tok is hozzá! Akksija elég jól bírja, egy kb egész napi hallgatás esetén 0-24 óráig megy, aztán tölteni kell. Kevesebb használat mellett természetesen több nap! A hangzásról szólva: én nagyon meg vagyok vele elégedve! Elképsztően hangosan tud szólni, emellett kitűnő minőséggel! Nem is gondoltam volna... Én csak ajánlani tudom, akárhol elfér, nekem bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!