Iphone 11 vagy iphone 12 mini?
Sziasztok!
Jelenleg huawei p30 lite-om van és szeretnék iPhone-rá váltani.
Melyik érné meg jobban, illetve miért?
Csak iPhone-t akarok venni, meguntam kicsit az androidot, eddig csak az volt.
Válaszokat köszönöm. :)
Szerintem se válts, nincs értelme, nem fog többet adni mint egy jó androidos telefon.
Nem állítom azt hogy, nem minőségi az iphone, de akkor is egy túlárazott divat telefon, sajnos sokan presztízsnek tekintik, pedig semmi extra nincs benne amitől az lenne.
akkumulátor időt tekintve: 11
minden más: 12 mini
#4-es számú
Mennyivel rosszabb az iPhone 12 mini akkuja?
Hagyjuk már ezt a divatf@szság dumát. 2021-ben még ilyeneket irogatni az iphone-okról. Nőjetek már fel.
Pár hónapja használok 12 Mini-t. Előtte 8-asom volt. Az aksi időről annyit, nekem van hogy 2 napot bír, ez általában hétvégén több wifi használat, de amúgy több, mint 1,5 nap után kell töltenem. Nem vagyok rajta egész nap, de azért nyomkodom és minden be van kapcsolva, wifi, 4G, BT, GPS, az 5G kikapcsolva.
A 11 Pro-nak az egyik legjobb üzemideje van az apple telefonok közül.
Nekem fontosabb volt a kis méret, ezért ezt választottam meg a dizájnja is jobban tetszik (nem lekerekített), a többi dolog nagyon hasonló. A 12 Mini ára közelebb van a 11 pro-hoz. Inkább ezek közül választanék. Ha kisebb mobilt akarsz, akkor nem kérdés, egyébként a 11 pro, ha már ennyi pénzt szánsz rá.
Na meg az ilyen kérdéseknek se sok értelme van, hogy milyen telefont vegyek
Ha a kérdező se tudja akkor más honnan tudja.
Az meg hogy iOS vs Android szintén mindenki maga döntse el, ki kell próbálni mindkettőt,ha nem tudsz dönteni,én pl.az ios-ról vissza váltottam Androidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!