A Google Pixel 4a telefon biztonságos?
"hogy amit a biztonságosságukról hallani azok rémhírek vagy tényleg igazak."
mint például?
Amin Google van tehát a Sony, Samsung...android “mindent” tud a Google. Előzmény, helyek...
Nekem is volt, amikor kikapcsolt állapotban utaztam valamerre, mikor hazaértem, negkérdezte mennyire vagyok elégedett azzal a hellyel ahol vásároltam, miközben be se volt kapcsolva, tudta merre vásároltam
"Hogy lehallgatják a telefonbeszélgetésidet, a lokációdat, keresési előzményeidet, stb."
ha valakinek okot adsz rá, ugyanúgy megcsinálják ezt iOS-en is
szerintem feleslegesen aggódsz
Egyszerű válasz: Igen biztonságos.
Komolyabb válasz: Alapból a Google nem néz semmit tőled, ez alatt értsd, hogy egyetlen ember sem figyeli, hogy te mit csinálsz, az alkalmazottaknak ehhez nincs hozzáférésük. Viszont vannak háttérben működő rendszerek amiknek ha engedélyt adsz követnek, ilyen pl a Google Maps helykövetése ahol később vissza tudod nézni, hogy mikor merre mentél. Telefonbeszélgetést nem tudják lehallgatni, max a szolgáltató tud ilyet. Ha ilyen történne nagyon komoly intézkedések zajlanának a cég ellen. De ezek az összes telefonra és cégre igaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!