A telefonom (samsung a 71) beleejtettem a wc-be. kb 3 mp-et volt benne. Sajna nem tzdtam mi a tennivaló ilyenkor így nem kapcsoltam ki. Mit gondoltok?
Az incidens után kb fél órával "meghalt a képernyő." :(
Nem színeződött el, szép rajta minden csakhogy nem érzékel semmit.
Volt már így valaki? Szerintetek helyre jöhet még? Azóta "pihen" nem volt rázogatva vagy ilyesmi.
"Az incidens után kb fél órával "meghalt a képernyő."
Az érintőpanel. Elektronikus eszközöknél ez normális jelenség, hogy víz hatására tönkremegy ez-az benne.
A helyedben kikapcsolva szárítgatnám pár napig.
Köszi a gyors választ. igen bocsi, arra gondoltam nyílván. Ilyenkor van rá esély hogy rendbe jön?
3 napja a szárad, nem piszkáljuk, ritkán ránézek, hogy működik-e
Ha vizes az ujjad vagy a kijelző nem jól működik az érintőpanel.
Kakit mosd le róla. :) de szerintem nem úszod meg ennyivel.
Ha bejutott a víz ennyi idő alatt és nem kapcsoltad ki, akkor sajnos behalhat. A érintőpanel csatlakozóját érhette víz ezért nem működik vagy bármi más. Kapcsold ki és rakd meleg helyre pl radiátorra.
Ja, hogy 3 napja szárad,
Kapcsold be és megtudod.
"3 napja a szárad"
Szóval három napja rohad a készülék belsejében levő elektronika.
Hányszor kell még elmondani a népeknek, hogy beázás esetén mihamarabb szervizbe kell vinni, ahol szétszedik és uh-val kitisztítják?
"Tedd bele rízsbe"
Le kellene szokni erről a hülyeségről.
Ettől tényleg berohad az egész.
köszönöm a válaszokat.
habár nem tudom miért fontos ez, én is megválaszolom anonim a kérdésed.. :) azért mert meló előtt gyors beraktam a hátsó zsebbe..éjszakára mentem dolgozni, sietve gondoltam gyors elmegyek mosdóba, persze elfelejtettem, hogy ott a telo.. így ahogy húztam volna le a nacit ki is huppant.. sajnos :( 3 hónapja vettem.. utálom is magam miatta. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!