Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » IPad mini 2 fekete kijelző....

IPad mini 2 fekete kijelző. Nem reagál semmire. Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A hétvégén lesz 2 hónapos a zsír új iPad mini 2-es készülékem.

Délután történt, egész végig ment, leraktam az asztalra, 'alvó módba' raktam (lezártam a képernyőt) és átmentem a másik szobába.

KB 15 perccel később, mikor visszamentem, hogy ránézzek, van-e valami értesítsem, nem csinált semmit. Gondoltam kikapcsolt... Beakartam kapcsolni, semmi.

SEMMILYEN gombra sem reagál.

Ha felrakom töltőre, az Apple logót sem írja ki, látszólag tölteni sem tölt.

Biztos, hogy nem lemerült, mivel előtte nap töltöttem, és emlékszem, hogy amikor utoljára használtam kb. 75- 80 % on volt a töltöttségi szintje.

Mitől lehetett ez? Valakivel történt ilyesmi? Mit tegyek?

Kérlek csak normális válaszokat adjatok! Köszönöm!!

2015. ápr. 6. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Nekem soha nem volt ipad-om. Szóval ezeket sejtem: akksi felpuffadt, alvó mód lehet hogy örökre olyan lesz(vagy úgy állítja be), hard reset. (Hard reset kezelés: Kikapcsolo gomb+ hangerő fel gomb és az írasokkal hangerő gombbal lehet fel- illetve le vinni.
2015. ápr. 6. 17:59
 2/6 Jelenovszki válasza:
Nézzesd meg!
2015. ápr. 6. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
nyomj rajta bekapcs+homegombot mig nem történik vmi
2015. ápr. 6. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Mint már elöttem is írták: Hard reset a megoldás.

majdnem minden Apple termék egyszer megéli ezt, és ezt személyes tapasztalatból mondom!

2015. ápr. 6. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Remélem azért megoldódott! Szívesen!
2015. ápr. 8. 15:28
 6/6 anonim válasza:

home+power míg be nem kapcsol .

[link]

2018. júl. 26. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!