Csak nekem nem jönnek meg az üzenetek messengeren?
Ez most egy kicsit összeesküvős lesz...
Mikor a környéken elterjedt az internet még nem volt FB csak Yahoo Messenger... Ami tök jó volt mert ott volt az összes haverod ismerősöd és kirakhattad ha éppen nem volt kedved beszélgetni vagy offlineba is tehetted meg ilyenek....
Mikor unatkoztal simán rakerdeztel valamelyik haverodnal mit csinál. De mielőtt kimentünk hétvégén szórakozni, vagy esetleg máshova is előtte megbeszéltük konferencian meg ilyenek...
Aztán egyre többen kezdtek offlineba lenni állandó jelleggel... Játszottam akkoriban egy játékot ami megfingatta a gépet és ha alt-tab kombinációval léptem ki látszott hogy ki van fent és ki tette csak úgy "offlineba" magát.... Én persze rákérdeztem, meg arra is hogy egyre ritkábban válaszolnak, előfordul hogy összevisszasagokat... Értetlenül néztek... De végül rájöttünk hogy "adminisztrálva" van és nem utaltuk meg közben egymást!
A FB megrosszabb ebből a szempontból... Meselhetnek annyi rejtélyes sztorit....
Annyit mondok hogy az idősebb generáció nem véletlenül inkább a személyes kontaktust keresi legfőképpen ha fontos és komoly dologról van szó. Majd rájössz mi megy! Ha én elmondom azt is hihetned bolond vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!