A messengerem azt jelzi üzenetem jött, de sehol sem találom?
Figyelt kérdés
Hol van az az üzenet? Az engedélykérések közt sincs semmi üzenetem.2020. dec. 20. 09:18
1/9 anonim válasza:
Én is így voltam. Vàrj egy kicsit még , hogy megérkezzen.
2/9 A kérdező kommentje:
Már órák óta ott van. Az archivált üzenetekbe érkezhetett? Ha igen, azokat hol találom telefonon?
2020. dec. 20. 09:35
3/9 A kérdező kommentje:
Megoldódott. Újraindítottam a telot, és akkor már jelzi hogy üzenetem jött volna.
2020. dec. 20. 09:39
4/9 A kérdező kommentje:
Mégsem. Most megint egy olvasatlan üzenetet jelez. 🙄
2020. dec. 20. 10:49
5/9 anonim válasza:
Nekem hosszú napokig volt így.Nem tudom, hogy sikerült megoldanom.Lehet, hogy a frászbúk bugja :-)
6/9 anonim válasza:
A Messenger egyre szarabb egyre több a bugja. Tekerj lejjebb lehet régi üzenetet jelez újnak. Több hetes is lehet akár. 1-1 aktív beszélgetésben tekerj feljebb az is megoldhatja.
Mindemellett csekkold az engedélykéréseket. A kit ismerhették? És a kéretlen tartalom részt is. Plusz ha vannak oldalaid azokat is.
Ha sehol sincs ott akkor csak bug.
7/9 anonim válasza:
Attól is lehetett hogy valaki írt, de aztán visszavonta az üzenetet.
Ilyenkor a rendszer már kijelzi, de nincs mit elolvasni.
Várni kell és idővel törlődik...
8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ, össze-vissza mutatja a messenger azt az olvasatlant.
2020. dec. 20. 12:57
9/9 Károly farkasok válasza:
Mert törölték.
Hívd fel az ismerősöd aki küldte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!