Miért nem tudom néha kitörölni az üzenetet messengeren?
Figyelt kérdés
Néha csak magamnál tudom kitörölni az üzenetet. Ez miért van? Általában két lehetőség jelenik meg, a törlés magamnál, és törlés mindenkinél, de az utóbbi időben csak magamnál tudtam kitörölni. Pedig elég kínos, mikor elírok valamit, vagy másnak küldök el valamit, és nem tudom törölni.2020. jún. 25. 22:13
1/5 anonim válasza:
10 percig tudod kitörölni "mindenkinél", 10 perc eltelte után már csak magadnak tudod törölni
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogyha úgy látta, hogy előtte nem nézte folyamatosan a beszélgetést, akkor már nem tudod kitörölni az üzenetet.
3/5 anonim válasza:
de ha nem látta egyáltalán, akkor se tudod kitörölni 10 perc eltelte után
4/5 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam, hogy a 10 perces időkorlát nem igaz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. jún. 27. 16:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!