Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok telefont az...

Ajánlanátok telefont az alábbi feltételekkel?

Figyelt kérdés

Szóval új okos telefont szeretnék venni, de nem tudom milyen fajta telefonok rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal amik nekem kellenének.

1.szeretném ha nem lenne az egyik oldalán ilyen segéd asszisztens vagy hogy nevezik őket mint a bixbye néhány samsungnál, alcatelnél az a stream oldal vagy mi volt nekem, mert kicsit zavaróak és láttam pár mobilt amin talán nincsenek ilyenek, szóval csak főképernyő még pár oldal lenne ott -appoknak :)

2.Jack csatlakozó feltétlen szükséges, mivel sokszor hallgatok zenét, és van egy kedvenc fülesem amitől nem szeretnék megválni mert nincs jack-je.

3.Kényelmesen elférjen egy kézben is akár, mert volt pár tábla méretű telefonom és hát eléggé kényelmetlenek voltak, szóval kisméretű telefont szeretnék de nem túlságon aprót mint volt egyszer a galaxy pocket neo-m :)

4.Kamera minősége szép legyen, mind előlapi meg hátlapi kameráján is.

5.Akkumulátor üzemideje kibír akár egy napot de fél nap is elég, csak ne merüljön hamar akár játékok közben is.

6.Színben mindenképp fehér színűt szeretnék, mivel ez menne a stílusomhoz és más színt sajnos nem igazán tudnék elviselni, hiába mintás tok ott a tudat, meg általában a fehér sok telefonnál alapszín :)

7.Sok tárhelye legyen, mer sok zenét, képet, appot tennék rá.

És végül pénzbeli keretem max. 200.000 forint lenne mivel ennél többet nem szeretnék áldozni egy telefonért, meg szeretném ha alatta lenne picivel ha van ilyen.

Köszönöm, ha elolvastad és tudnál is akár segíteni. :)

Tudom, hogy vannak keresők de hátha ti képben vagytok, milyen telefont érdemes venni manapság.

2021. jan. 21. 16:37
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

vagy legalább átlagos méretű?

samsung a10s méret talán?

vagy samsung a20e is jó még mert ezt néztem ki amúgy nagyon

2021. jan. 21. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!