Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok telefont az...

Ajánlanátok telefont az alábbi feltételekkel?

Figyelt kérdés

Szóval új okos telefont szeretnék venni, de nem tudom milyen fajta telefonok rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal amik nekem kellenének.

1.szeretném ha nem lenne az egyik oldalán ilyen segéd asszisztens vagy hogy nevezik őket mint a bixbye néhány samsungnál, alcatelnél az a stream oldal vagy mi volt nekem, mert kicsit zavaróak és láttam pár mobilt amin talán nincsenek ilyenek, szóval csak főképernyő még pár oldal lenne ott -appoknak :)

2.Jack csatlakozó feltétlen szükséges, mivel sokszor hallgatok zenét, és van egy kedvenc fülesem amitől nem szeretnék megválni mert nincs jack-je.

3.Kényelmesen elférjen egy kézben is akár, mert volt pár tábla méretű telefonom és hát eléggé kényelmetlenek voltak, szóval kisméretű telefont szeretnék de nem túlságon aprót mint volt egyszer a galaxy pocket neo-m :)

4.Kamera minősége szép legyen, mind előlapi meg hátlapi kameráján is.

5.Akkumulátor üzemideje kibír akár egy napot de fél nap is elég, csak ne merüljön hamar akár játékok közben is.

6.Színben mindenképp fehér színűt szeretnék, mivel ez menne a stílusomhoz és más színt sajnos nem igazán tudnék elviselni, hiába mintás tok ott a tudat, meg általában a fehér sok telefonnál alapszín :)

7.Sok tárhelye legyen, mer sok zenét, képet, appot tennék rá.

És végül pénzbeli keretem max. 200.000 forint lenne mivel ennél többet nem szeretnék áldozni egy telefonért, meg szeretném ha alatta lenne picivel ha van ilyen.

Köszönöm, ha elolvastad és tudnál is akár segíteni. :)

Tudom, hogy vannak keresők de hátha ti képben vagytok, milyen telefont érdemes venni manapság.

2021. jan. 21. 16:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Iphone 11
2021. jan. 21. 16:43
 2/21 A kérdező kommentje:

1.Látom ezt gyorsan bepötyögted, iphonet nem szeretnék ezt ki maradt, de gondoltam egyértelmű hisz ezekben az újakban(12,12 pro, 11,se...) nincs már jack...ezeknek utána néztem.

látom nem olvastad el teljesen vagy el se olvastad. :(

2021. jan. 21. 16:48
 3/21 anonim ***** válasza:
Elolvastam teljesen:D lehet venni egy átalakítót amibe bele tudod rakni a jack fülesedet...
2021. jan. 21. 16:49
 4/21 anonim ***** válasza:

Tessék linkelek is egyet, hogy mi is ez pontosan

[link]

2021. jan. 21. 16:52
 5/21 A kérdező kommentje:
3.ez újabb macera, de direkt írtam JACK-et tudom hogy átlehet alakítani de egyszerűbb ha ott van a jack csatlakozó mint ennél. ja meg ezeknek az ára az egekben van 200 fölött is amit írtam hogy nem akarok felé menni nagyon...inkább ne írjatok iphonet mert annyira nem rajongok értük.
2021. jan. 21. 16:53
 6/21 A kérdező kommentje:
de alapból iphonet nem szeretnék mivel sok vele a macera, külön itunes zenékhez, külön icloud képek mentéséhez, külön adapter füleshez, bluetooth csak iphoneon belül működik szóval ezek miatt is nekem macerás, meg volt iphoneom, tudom mivel jár ez és ezért most nem szeretnék ilyet. Egyszerűen nekem nem jön be. :)
2021. jan. 21. 16:59
 7/21 A kérdező kommentje:
Semmi egyéb ajánlat? :(
2021. jan. 21. 17:05
 8/21 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy Poco F2 Pro, viszont az tepsi. Az a baj kisebbet nem nagyon találsz a feltételeiddel, sajnos valamiben kompromisszumot kell kötnöd.

Esetleg a Google Pixel 4A lehetne jó választás, van jack, annyira nem vészesen nagy, akksi korrekt, de nem fogsz fehéret találni. Mondjuk a Poco-ból se hinném.

2021. jan. 21. 17:14
 9/21 A kérdező kommentje:

8.Hát poco nekem ismeretlen :D..

google pixelt se ismerem nagyon csak hallásra.

samsung vagy honor, huawei esetleg?

kompromisszum akkor hogy ne legyen alcatel pixi4,6 méretű mert az van jelenleg és baromira zavar a nagy mérete, régen vettem mikor nem érdekelt igazán de ma már nagyon zavar :D..

2021. jan. 21. 17:20
 10/21 anonim ***** válasza:
LG Velvet! :) Elég sokat esett ára, megbízható boltokban is lehet már kapni 150 ezerért. Bár elég nagynak tűnik, de a 20,5:9-es képarány miatt mégis kényelmes a kézben tartani. Szép fotókat készít, dual screent támogatja, plusz elég mutatós is.
2021. jan. 21. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!