Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elfelejtette Iphone Icloud...

Elfelejtette Iphone Icloud jelszót visszalehet hozni?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem az Icloud jelszavamat de az apple id megvan sőt be is vagyok jelentkezve, csak az icloudba nem tudok belépni mert az másik emailen van. Szeretném törölni minden adatot a telefonomból és gyári beállításokra tenni de az icloud miatt nem tudom. Van erre valami mód? Iphone 5s.

2021. jan. 15. 02:38
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

de ott hol tudom összehozni?

sehol nem láttam olyan részt

2021. jan. 15. 22:05
 22/40 anonim ***** válasza:

belépsz és jobb felül lesz egy pici felirat: szerkesztés

jobb oldalon ahol a mail cím van, ott jobbra, nem teljesen felül

aztán az email cím(ek) alatt van az hogy hozzáadás.

nekem 4 mailcím és a telszámom van megadva, egy @msn.com-os (nem engedett gmailt regelni még 2009-ben...), aztán az @iCloud.com és @me.com (ez a kettő ugyanaz) és a @gmail.com-os

2021. jan. 15. 22:10
 23/40 A kérdező kommentje:
az appple id szerekzsztés alatt ott van az apple id emailem amivel nincs semmi gond csak itt nem látok más emailt csak mobilon van igy feltuntetve meg ott is kéri mikor törölni akarom a telefont.
2021. jan. 15. 23:06
 24/40 A kérdező kommentje:
csak a mobilomon látom ezt az emailt pedig az apple.comon nincs sehol. Mikor rámegyek a beállitasokra és a sjaát nevemre akkor ott latom elsőnek az icloudot meg az alatta levő emailt ami pl.(mizuibolya826..gmail) com aztán ott az itunes és appstore ahol pl-(mizuibolya967..icloud com) van emailnek. így értettem. és mikor alaphelyzetbe akarném állitani akkor a967comos emailt kéri amihez meg nem tudom a jelszot csak a gmaileshez. ezt valószínuleg régebben csináltam ott icloudban valamiért...remélem kicsit értelmezhető :(
2021. jan. 15. 23:14
 25/40 anonim ***** válasza:

"apple.comon nincs sehol"

Azt mondtam, hogy add hozzá. Írd be te.

2021. jan. 16. 10:14
 26/40 A kérdező kommentje:

de annak nem tudom a jelszavat igy felesleges..

na mindegy érthetetlenek vagytok :(

2021. jan. 16. 13:12
 27/40 A kérdező kommentje:
27.jelentettelek...
2021. jan. 16. 13:59
 28/40 A kérdező kommentje:
na mindegy léptem..ennyire nem vagytok képesek megérteni amit írtam akkor ti vagytok a hülyék nem én..na ezekkel se lettem előrébb..ltászik a gyakori színvonala!
2021. jan. 16. 14:02
 29/40 anonim ***** válasza:

Én legalább próbáltam segíteni - a legtöbb válasz tőlem van ezzél a kérdésnél. És engem jelentettél. Hát köszi :D

Átolvastam többször is a válaszaidat és nem tudom mi a probléma. Amit leírsz olyant még nem láttam...

Amiket írtam azokat meg nem csináltad meg.

Én is azt mondom: gyakori színvonala. Aki segít azt lepontozzák és jelenzik.

Kár, hogy a kérdezőket nem lehet pontozni és jelenteni.

2021. jan. 16. 14:11
 30/40 anonim ***** válasza:

Az AppleID része az iCloud. Nem kell hozzá másik jelszó. Az AppleID-hez tartozó jelszót írd be!

Ugyanaz van mint a Google-nál. Ha csinálsz egy fiókot ahho van a gmail, google drive, youtube, keep, stb.

Nekem akkor lett AppleID-m amikor iCloud még nem is létezett. Nem kellett újra regisztrálni, mert az AppleID része lett.

Ha neket az iCloudhoz márik jelszót kér akkor az MÁSIK Apple ID!

Ebben az esetben annak az Apple ID-nek a jelszavát kell visszaállítani a korábban már linkelt módon.

2021. jan. 16. 14:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!