Iphone SE 2020 megéri 2021-ben?
amúgy tényleg nem kell nekem pro kamera, meg ilyen mindenféle csúcs technológia mint a legujabb modellekben hanem simán egy szimpla iphone ami mégsem használt de új fajta. szóval ha ez az se megfelel erre a célra akkor tökéletes :)
a mostani iphone 5s nagyon hamar le szokott merülni szóval lehet az se üzemideje nagy váltás lesz ehhez képest XD
megéri?
én egy ilyet használok
főleg ugyanarra használom mint bárki más a telefonját szóval ja
nekem elég a kamera de ha keresnél képeket neten meglátnád csak lusta vagy
apple oldalon mutatják h mivan a dobozba meg máshol is csak ehez is lusta vagy
nekem 5 óra képernyő idő amit a tesztvideókba elmondanak csak ezt is lusta voltál megnézni
melyik tárhely előnyős? volt elötte már okostelefonod csak tudod neked mennyi elég
Szia, kedves kérdező!
Nekem 2. generációs iPhone SE telefonom van. :)
Az, hogy megéri -e,
erősen szubjektív!
Az akkumulátor kapacitás nagyon gyenge,
1850 mAh-es.
3. generációs A13 bionic chippel rendelkezik, nagyon gyors ,jól működő készülék, már-már csúcskategóriás, pedig iPhone 6s és iPhone 8 kombinálva, csak a processzor és talán a kamera változott, mondjuk a portré itt is csak embernél alkalmazható, állatoknál, tárgyaknál sajnos nem.
Dizájn szempontjából: előlap: iPhone 6s, hátlap: iPhone 8, az alma logóban különbözik csak.
Míg a 8-nak fent van, az SE 2-nek középen.
Ha több kamerás telefonokban gondolkodsz, elmondok egy titkot :)
Felesleges a 3 meg a 4 kamera, ez a telefon 1 db kamerája olyan képet csinál, amit már posztolhatsz is közösségi oldalra, mert kevésbé aszimmetrikus a fejed rajta. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!