200 ezer forint a keret.. melyik iPhonet vennéd , iphone SE 2020 , iphone xR vagy XS?
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 20:10
5/10 anonim válasza:
Az ujat. Ha mindegyik uj, akkor XR. Nem szeretem az oled kijelzot.
7/10 anonim válasza:
Nem szereted az oled kijelzőt,pedig sokan felrótták az Apple-nek, hogy nehezen akart áttérni rá.
Egyébként nem értem én se,hogy az Apple hogy csinálja,mert szép a sima ips kijelzője még fulhd alatt is.
8/10 anonim válasza:
Az Apple hosszu evek ota LG LCD-t hasznal. Bizony a legjobb minoseguek.
Engem nem zavar az i11 vagy iXr felbontasa. Gyonyoru a kijelzoje.
9/10 Topi40 válasza:
Szia! En iphone se 2020-at vettem nemregiben magamnak, a merete miatt! Igazabol neked kell tudnod melyik a neked valo keszulek. Az SE-bol ki sporoltak ezt azt amit a 11-bol nem, de ettol fuggetlenul is premium kategorias telefon, en tudnam ajanlani, de ha huzamosabban hasznalod 1 nap toltot nem art vinni magaddal.
10/10 anonim válasza:
Attól függ mi a fontos neked. Ha az akku akkor XS, ha a frissítések, akkor SE 2020, arra tovább fog járni mert újabb és még lehetne sorolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!