Le töröltem az egész rendszert a telefonomról. Valahogy vissza lehet tenni?
Figyelt kérdés
Tehát van egy Xiaomi Mi 5 pro telefon, amire másik rendszert akartam tenni, és valahogy sikerült le törölni teljesen az egész rendszert. Nincs semmi kép, de viszont az értesitési led fent világit ha elkezdem nyomni a bekapcsoló gombot. Illetve a gép is felismeri, csak nem ugy mint egy telefont. Valami megoldás az alaplap cserén kivűl, itthon valahogy gépről meg csinálni?2021. jan. 6. 19:51
11/16 anonim válasza:
Elvileg ez a gyári rom, benne minden útmutatással: [link]
12/16 A kérdező kommentje:
De nekem MI 5 pro van. Más angol fórumokon azt olvastam hogy EDL modba kell léptetni a telefont, de nem találom rajta hogy, hogy kell.
2021. jan. 6. 22:44
13/16 anonim válasza:
Mi 5 Pro nincs.
Vagy Mi 5-öd van, vagy Redmi Note 5 Pro-d.
15/16 anonim válasza:
Miafranc, hát létezik, hogy gsmarena-n nincs fent egy telefon?
De hogy még XDA-n sincs egyetlen egy darab thread sem róla...
Holnap alaposabban utánanézek.
16/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.
2021. jan. 6. 22:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!