Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Le töröltem az egész rendszert...

Le töröltem az egész rendszert a telefonomról. Valahogy vissza lehet tenni?

Figyelt kérdés
Tehát van egy Xiaomi Mi 5 pro telefon, amire másik rendszert akartam tenni, és valahogy sikerült le törölni teljesen az egész rendszert. Nincs semmi kép, de viszont az értesitési led fent világit ha elkezdem nyomni a bekapcsoló gombot. Illetve a gép is felismeri, csak nem ugy mint egy telefont. Valami megoldás az alaplap cserén kivűl, itthon valahogy gépről meg csinálni?

2021. jan. 6. 19:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, van. Xda fórumot ismered? Tudsz angolul valamennyit? Szívesen segítek, bár xiaomi telefonokkal nem volt még dolgom,de csomó más telefonnal (Samsung, Motorola, Lenovo például) volt dolgom, tettem fel custom romokat, recoveryket, Root alap és új firmware flash, stb. Ha az xda developers fórumon rákeresel az eszközödre, biztosan találsz róla valamit.
2021. jan. 6. 19:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Minden gyártónak kell hogy legyen egy olyan segédprogramnak, ami a számítógépre települ.

Samsungnál ez a Smart Switch, a Huaweinél a Hi Suite, a Sonynál a Conpanion névre hallgatnak ezek a programok.

A Xyaominál is kell hogy legyen ilyen program. Az a baj, hogy Xyaomi telefonon én sem hajtottam végre hasonló műveletet.

De ezekben a programokban van egy olyan, hogy "vész visszaállítás" (Emergency recovery). Erre van most szükséged.

2021. jan. 6. 20:06
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, igen megy az angol nagyjából. Akkor tudsz segíteni hogy mit hogy kell?
2021. jan. 6. 20:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Szia. Igen van hozzá program, a Mi PC Suite de nem ismeri fel a program a telefonomat.
2021. jan. 6. 20:12
 5/16 anonim ***** válasza:
Vissza tudod tenni, ami alapból volt rajta úgy ahogy azt amit felbróbáltár rá.
2021. jan. 6. 20:13
 6/16 A kérdező kommentje:
Nincs kép sem a telefonon, ezért nemtudom felrakni azt.
2021. jan. 6. 20:14
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen,az xda-n fent van.
2021. jan. 6. 20:17
 8/16 A kérdező kommentje:
A gép QUSB_BULK néven ismeri fel!
2021. jan. 6. 20:21
 9/16 anonim ***** válasza:

A gyári romot fel tudod flashelni minden móka nélkül, aztán újrakezdheted.

Illetve ha be tudod rakni fastboot módba, akkor akár mehet a bootloader nyitás és a TWRP, majd az új ROM.

Bootloader kulcsod van?

2021. jan. 6. 22:05
 10/16 A kérdező kommentje:
Ide már kevés vagyok. Hogy tudom fel flashelni a gyáriromot minden móka nélkül?
2021. jan. 6. 22:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!