Mobiltelefonra hogyan tudom megcsinálni a bankkártyás fizetést?
Amíg az Erste nem rendelkezett saját NFC képes appal, én Simple-t használtam, működött S10+-on.
Egy pár hónappal ezelőtti frissítés óta egyik sem megy, csak lusta vagyok emiatt bemenni a bankba. :)
"a simple, de ott legutóbbi tudomásom szerint más kártyát úgy tudsz csak használni, ha összekötöd egy virtuális Siumpel kártyával"
Így van. Ez jár némi észrevehetetlen fenntartási költséggel, plusz az NFC-s fizetésre szánt pénzt így a saját kártyádról kártyás vásárlás jelleggel kell a Simple virtuális kártyára húzni.
Megvan az az előnye, hogy egy biztonsági "zsebként" is működik, nem közvetlenül a bankszámládról lehet NFC-vel húzni a pénzt.
Nem feltétlenül kell ez a plusz biztonsági fokozat amellett, hogy a Simple fizetés is kódhoz (vagy ujjlenyomathoz) kötött.
Viszont akkor annyit hozzátennék, hogy a virtuális kártyára max. 50 000-et tudsz tenni (tudom, hogy first wirld problem, de tavaly legalább 2-3-szor bőven túlléptem ezt a keretet, vagy egy combosabb bevásárlással is simán lehet), és összességében is nem annyira kényelmes szerintem. (Plusz nekem a Revolut azért is fontos, mert sokkal jobban követhetőek benne a kiadások.
)
"Plusz nekem a Revolut azért is fontos"
Mert tőzsdézel is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!