Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan rootoljam? Nem tudtok...

Hogyan rootoljam? Nem tudtok olyat aki megcsinálná?

Figyelt kérdés
próbáltam rootolni okostelefonom (samsung j3 2016) kingroottal csinaltam nem jártam sok sikerrel.valaki segítene

2018. febr. 21. 03:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem Huawei-m van, és kinguser-rel rootoltam. Talán neked is sikerül, egy próbát megér. Megtalálod a Play Áruházban.
2018. febr. 21. 06:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Minek rootolni? Sosem értettem ezt a rootolás mániát!
2018. febr. 21. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ha nem tudod saját magadtól rootolni, akkor nincs is szükséged rá
2018. febr. 21. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
root-olni azért kell hogy ne fusson számomra hasztalan alkalmazás a háttérben, amit alap esetben nem tudsz kikapcsolni.
2018. febr. 21. 12:24
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
Akkor nem kell Samsungot venni. Más gyártó nem teszi úgy tele szeméttel, mint a Samsung.
2018. febr. 21. 12:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Én rootolni azért szeretnék mert tobb tár helyet szeretnék kihozni a telefonbol ha rootoltam akkor csak a 2sd alkalmazással egylinket teszek az sd kártyába mint ha az lenne a tárhelyem 16gbos sd es ez lehetne a ,,belső tárhelyem"
2018. febr. 28. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!